tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα του Greece Rally 2021

Το Greece Rally 2021 ξεκινάει!

Και πάλι από την όμορφη πόλη της Βέροιας, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την διαρκή υποστήριξη του Δήμου.

Από 5 Σεπτεμβρίου και για 7 ημέρες περιήγησης στα βουνά της Ημαθίας και των γύρω περιοχών, θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου μετά από 1700 αγωνιστικά χιλιόμετρα εκτός δρόμου!

Περισσότεροι από 60 αναβάτες από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Greece Rally, και υπό την οργανωτική δεινότητα του Off Road Team προβλέπεται ένας δυνατός, θεαματικός και συναρπαστικός αγώνας.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας γίνεται υπό τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα περί Covid, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την πολυμελή οργανωτική επιτροπή.

1η ημέρα, η διαδρομή θα είναι μικρή, περίπου 80 χιλιόμετρα κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και του ποταμού Αλιάκμονα. Το απόγευμα, Κυριακή 5/9 στις 20:00 και εφόσον η βροχή μας το επιτρέψει, θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση - τελετή έναρξης στην Οδό ΕΛΙΑΣ, στην πλατεία Ελιάς στο κέντρο της πόλης, https://goo.gl/maps/ExsNmNivtMpNa34G7 .

Το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο Aiges Melathron https://goo.gl/maps/RHUpA1w4s1SDtnTD9 από τις 3/9 έως και τις 11/9, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε ότι ώρα θέλετε!

Η πρόσκληση φυσικά ισχύει και για την τελετή απονομής που θα γίνει επίσης στο ξενοδοχείο Aiges Melathron στις 11/9, 20:00 το απόγευμα.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η διαδρομή θα ανέβει στο Βέρμιο, και αφού φτάσει στις περιοχές της Πτολεμαΐδας θα καταλήξει στο χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια με τερματισμό -μετά από 250 «ζουμερά» χιλιόμετρα, την όμορφη πόλη της Νάουσας, στο Δημοτικό Πάρκο, όπου ο Δήμος Νάουσας θα περιμένει τους αθλητές με χαρά για ένα μικρό κέρασμα!

Την 7η Σεπτεμβρίου, θα εκδράμουμε στο όρος Πάικο, στην μεγαλύτερη διαδρομή του αγώνα (σχεδόν 400km) για μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στον όμορφο αυτό ορεινό όγκο, από Γουμένισσα μέχρι το Θεοδωράκι.

Στις 8 Σεπτεμβρίου η διαδρομή θα κινηθεί πέριξ της Βεργίνας και στους πρόποδες της Κατερίνης για μια μικρή διαδρομή 150 χιλιομέτρων, ώστε να έχουν το χρόνο επισκέπτες και αγωνιζόμενοι να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, γίνεται η μεγαλύτερη ειδική διαδρομή του αγώνα, 300 χιλιόμετρα πάνω στο Σέλι με μια μικρή στάση στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θεαματικά περάσματα από τους αγωνιζόμενους στις πίστες του χιονοδρομικού!

Την 10η του μηνός περνάμε απέναντι στην Σφηκιά, όπου είναι η εκκίνηση και ο τερματισμός της 6ης ειδικής διαδρομής, και ανεβαίνουμε στα Πιέρια Όρη, στο καταφύγιο του Βελβεντού και στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου, για να καταλήξουμε και πάλι στην Σφηκιά μετά από 250 χιλιόμετρα.

Τέλος την 7η μέρα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, η διαδρομή περιλαμβάνει καθαρό «enduro», με μια απαιτητική διαδρομή σε μονοπάτια και δύσκολα περάσματα πέριξ της Βέροιας και στο χωριό Πατρίδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα λάβει χώρα η πανηγυρική τελετή λήξης και οι απονομές, στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον!

Δείτε φωτογραφίες:

Day 0 - Photos

https://greecerally.gr/gallery/gallery/greece-rally-2021

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69