tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις 21 έκλεισαν οι συμμετοχές του 47ου Rally Sprint "Θερμαϊκού" και του 24ου Rally Sprint "Φίλιππος"

Στις 21 έκλεισαν οι συμμετοχές του 47ου Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 24ου Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Λίγες, αλλά όπως πάντα ποιοτικές. Αν και δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι μάχες αναμένονται πολλές και δυνατές!

:"Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ευχαριστούν θερμά τους αγωνιζόμενους που τιμούν τον θεσμό με τη συμμετοχή τους και ιδιαιτέρως την ΕΛΕΤΑ από την οποία προέρχονται και 6 συνολικά πληρώματα. Μπήκαμε λοιπόν στην τελική ευθεία και πάμε για ένα πλούσιο σε θέαμα διήμερο.

Στις Ειδικές Διαδρομές η κυκλοφορία θα κλείσει μιάμιση ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στην Ειδική Διαδρομή Κουστοχώρι των 15,5χλμ η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 13:33 και η επανάληψη στις 15:06.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι των 10,95χλμ το πρώτο αγωνιστικό ξεκινάει στις 11:23 και τα άλλα δύο τμήματα 13:14 & 15:05.

Σκεφτείτε καλά την ασφάλεια σας και φροντίστε να παρακολουθήσετε τον αγώνα από ασφαλή σημεία. Ακούστε τις οδηγίες και τις υποδείξεις των κριτών για να αποφευχθούν ατυχήματα και να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Βοηθήστε μας να πετύχουμε το έργο μας για να μπορέσουμε να σας χαρίσουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα" αναφέρουν οι διοργανωτές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69