tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Λέσχη Αυτοκονήτου Νάουσας ανέστειλε το αγωνιστικό κομμάτι της

Η Λέσχη Αυτοκονήτου Νάουσας λόγω των οικονομικών συγκυριών που υπάρχουν αναστέλλει τη λειτουργία της στο αγωνιστικό κομμάτι μέχρι νεοτέρας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Οι αθλητές οι οποίοι είναι γραμμένοι στο σωματείο μας μένουν ελεύθεροι και μπορούν να επιλέξουν όποιο σωματείο επιθυμούν.

Η Λ.Α. Νάουσας θέλει σε αυτά τα 10 χρόνια να ευχαριστήσει τον κ. Γαβριηλίδη αντιπρόσωπο των εταιριών HYUNDAI KIA ALFA ROMEO FIAT για την αμέριστη συμπαράσταση του στις ειλικρινής προσπάθειες που κάναμε όλοι εμείς για να διαδώσουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη περιοχή μας.

Όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεών και των αγώνων που πραγματοποίησαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλους τους κριτές και τα μέλη που χωρίς την συμβολή τους δε θα είχαμε πετύχει τίποτα. Όλες τις λέσχες της Βορείου Ελλάδος που μας στήριξαν στις προσπάθεια μας,τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για τις συμβουλές του και την κάλυψη των αγώνων, τους φωτογράφους Γιώργος Παπαδόπουλος & Ανδρέας Hunter για τη στήριξη τους και κάλυψη των εκδηλώσεών μας, τον Ι.Ο.Α.Σ. για την άψογη και άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία που είχαμε και φυσικά την Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών για την άψογη συνεργασία τους.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έταξαν και ποτέ δε μας έδωσαν τίποτα. Όλα αυτά χρόνια δε βρήκαμε την στήριξη που περιμέναμε από τοπικούς φορείς που σε άλλες περιοχές βλέπουμε στους αγώνες που συμμετείχαμε σαν στελέχη και αγωνιζόμενοι.

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ήταν στο Δ.Σ. της Λέσχης και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πραγματοποιήσουν τις διοργανώσεις που ανέλαβαν παρατώντας δουλειές, οικογένειές και προσωπική ζωή . Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια και πίστεψαν σε εμάς. Όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να αναλάβει τις τύχες της Λ.Α. Νάουσας η Διοικούσα επιτροπή είναι στη διάθεση του να του δώσει τα πάντα και να είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69