tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Κουμαριά ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον 2ο Αγώνα SCRAMBLE

Η Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα (ΜΑΟ) ετοιμάζεται να διοργανώσει τον 2ο αγώνα SCRAMBLE, ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο των συμμετεχόντων όσο και των θεατών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου στην όμορφη περιοχή της Κουμαριάς, μια τοποθεσία ιδανική για αγώνες εκτός δρόμου, που προσφέρει ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο.

Ο αγώνας αυτός προσμετρά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, δίνοντας έτσι στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμους βαθμούς για την κατάταξή τους. Το SCRAMBLE είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα που συνδυάζει ταχύτητα, αντοχή και τεχνική, με τους αναβάτες να πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές σε ανώμαλο έδαφος.

Η εκκίνηση του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 π.μ., με τις μηχανές να βάζουν «φωτιά» στην ατμόσφαιρα. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια δυναμική αναμέτρηση που υπόσχεται ένταση και αδρεναλίνη.

Η ΜΑΟ, με την πλούσια εμπειρία της στη διοργάνωση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, εγγυάται έναν απόλυτα οργανωμένο αγώνα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού καλούνται να παρευρεθούν και να στηρίξουν τους αθλητές, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές δράσης και ταχύτητας.

Η Κουμαριά προβλέπεται να γεμίσει με παλμό και ένταση, καθώς η ΜΑΟ συνεχίζει την παράδοση των εντυπωσιακών διοργανώσεων.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69