tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το Νέα Ιωνία - Φίλιππος - Δείτε φωτορεπορτάζ από το ματς

Αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου γυναικών, οι προπονητές των δυο ομάδων δήλωσαν:

Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Είχαμε εξαρχής χρίσει ως φαβορί τη Νέα Ιωνία, με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που είδαμε και στο πρωτάθλημα. Φοβηθήκαμε τον αγώνα, χάσαμε ένα ημίχρονο κατά το οποίο άνοιξε η διαφορά. Στο δεύτερο μέρος οι αθλήτριες ήταν πιο μαχητικές και βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Για τις περισσότερες αθλήτριές μας ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή η συμμετοχή. Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία, εύχομαι καλή συνέχεια».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦ Νέας Ιωνίας): «Συγχαρητήρια στον προπονητή και στην ομάδα του Φιλίππου, καθώς παρά τις σημαντικές απουσίες στάθηκαν καλά στο παιχνίδι. Εμείς παίξαμε με πολλές αλλαγές και δε βρήκαμε ρυθμό. Γενικά δεν είχε καλά χαρακτηριστικά ο αγώνας. Πήραμε την πρόκριση. Ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ το τρόπαιο και ελπίζουμε αύριο τέτοια ώρα να πανηγυρίζουμε, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα για το ελληνικό χάντμπολ».

Δήμητρα Μπατζαρακούδη (αθλήτρια Φιλίππου Βέροιας): «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, καθώς είχαμε το μειονέκτημα των απουσιών. Μπήκαμε φοβισμένες, καθώς για τα περισσότερα κορίτσια ήταν πρωτόγνωρη η διαδικασία της συμμετοχής σε ένα final 4, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με κάμερες. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να χαρούμε αυτή την εμπειρία και πήγαμε καλύτερα. Πιστεύω και εύχομαι στο μέλλον να είμαστε καλύτερες μπροστά σε τέτοιες προκλήσεις».

Μάγδα Κεπεσίδου (τερματοφύλακας ΟΦ Νέας Ιωνίας): «Περαστικά σε όλα τα κορίτσια του Φιλίππου γιατί πραγματικά φέτος είχαν πολλούς τραυματισμούς. Μπήκαμε δυνατά, αλλά στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε. Όλη μας η συγκέντρωση και η αφοσίωση πλέον είναι στο αυριανό παιχνίδι».

{jlex}flickr:72157692037123601{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69