tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι λένε οι πρωταγωνιστές για την τελική φάση του κυπέλλου γυναικών

Πραγματοποιήθηκε στην Κοβεντάρειο αίθουσα Κοζάνης η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 16oυ Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστα Σταματιάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Κάτανα, του Προέδρου του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη, του Τομεάρχη Επικοινωνίας Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Χρήστου Παπαδόπουλου, καθώς και εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ, ΟΦΝ Ιωνίας, Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ RED-LED και Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας.

Στο αγωνιστικό καθαρά σκέλος της συνέντευξης Τύπου οι προπονητές-τριες, καθώς και οι παίκτριες των τεσσάρων φιναλίστ επεσήμαναν:

Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Ο Φίλιππος είχε ως στόχο στη φετινή αγωνιστική να είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ μετά από τόσα χρόνια σε επίπεδο γυναικείου χάντμπολ. Η ομάδα μας έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, που έχουν αλλάξει τη δομή της. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκησα επιτροπή και τις παίκτριές μυ, που είμαστε δεμένοι και παρόντες. Αντιμετωπίζουμε την νταμπλούχο, Νέα Ιωνία, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Πάμε να δώσουμε το 100% για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε ό,τι μας αξίζει. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο, να γίνει ένα όμορφο τουρνουά, ένα όμορφο διήμερο».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Ν. Ιωνίας): «Αγωνιζόμαστε με την ομάδα του Φιλίππου, μια παραδοσιακή ομάδα, που έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις στο ελληνικό χάντμπολ. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε φαβορί. Τα ματς του κυπέλλου κρύβουν πολλές παγίδες και είμαστε πολύ σοβαρά προπονημένοι για ν’ αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Φιλίππου, που διαθέτει παίκτριες-ορόσημο για το χάντμπολ, όπως η κα Παπαδοπούλου, που βρίσκεται στο πάνελ».

Μαρία Παπαδοπούλου (πλέι μέικερ Φιλίππου Βέροιας): «Έχουμε έρθει πολύ χαρούμενες εδώ. Έχουμε πετύχει τον έναν στόχο της ομάδας. Η ομάδα θ δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Δεν είναι η ομάδα που ξεκινήσαμε, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η Ν. Ιωνία είναι φαβορί και μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν. Θα ήθελα να γίνει ένα καλό παιχνίδι, όσον αφορά την ομάδα, για ν’ αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία εδώ».

Φραγκούλα Παπανικολάου (αθλήτρια Ν. Ιωνίας): «Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Από πλευράς μας, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του κυπέλλου. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στα παιχνίδια αυτά, που έχουν αρκετό ενδιαφέρον και να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη και θέλουμε να μείνουμε σοβαροί».

Ιόνκα Δήμου (προπονήτρια Αναγέννησης Άρτας): «Ήθελα να πω ότι χαρά μου είναι που συμμετέχουμε άλλη μία φορά και εγώ σαν πρώην παίκτρια της Αναγέννησης και τώρα σαν προπονήτρια σε τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που κατάφεραν να κάνουν αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Θέλω να πω καλή επιτυχία στις ομάδες. Εμείς βασιζόμαστε, παρά τα πολλά προβλήματα, στην εμπειρία της ομάδας. Η Αναγέννηση έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα, κράτησε το ελληνικό χάντμπολ σε υψηλό επίπεδο και χαίρομαι που υπάρχουν, παρά τη μεγάλη κρίση, ομάδες, οι οποίες βοηθούν να κρατούν το άθλημά μας σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως είναι στην Ευρώπη».

Χρήστος Τζουβάρας (προπονητής ΠΑΟΚ): «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον Δήμο Κοζάνης, για τη φιλοξενία. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης, η οποία έχει προσφέρει πολλά στο γυναικείο χάντμπολ. Με τη σειρά μας έχουμε δομήσει έτσι την ομάδα για να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους. Ήρθαμε για να κερδίσουμε αύριο στον ημιτελικό και μετά να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Για εμάς δεν υπάρχουν στο μυαλό μας τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο κύπελλο γίνονται πάντα παγκοσμίως οι μεγαλύτερες εκπλήξεις. Έχουμε επιστήσει την προσοχή μας στο ότι είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. ¨Είναι δύο συνεχόμενα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Νάνσυ Στρατάκη (περιφερειακή ΠΑΟΚ): «Περιμένουμε εδώ και πολύ αυτήν την στιγμή και αυτούς τους αγώνες. Πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε κάποιον τίτλο. Στόχος μας φέτος είναι να πάρουμε και τους δύο τίτλους. Να πω ένα ευχαριστώ για όλη αυτήν την όμορφη φιλοξενία. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο μας να μας στηρίξει και στα δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό. Δεν να μην φύγουμε από εδώ με άδεια χέρια».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69