tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσικίνας: "Στόχος η σταθερή παρουσία στην Α1"

Μετά από μια πετυχημένη σεζόν την προηγούμενη χρονιά, στην οποία εξασφάλισαν σχετικά άνετα την παραμονή, οι γυναίκες του Φίλιππου θέλουν να σταθεροποιηθούν στη μεγάλη κατηγορία και να κάνουν το βήμα παραπάνω τη φετινή χρονιά, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν οι Ανθίτση, Παυλίδη που επέστρεψαν στο σύλλογο, καθώς και τις νεοαποκτηθείσες Μπατζαρακούδη, Κατσικαρώνη και Σιδηροπούλου, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία της και η πολύπειρη Μαρία Παπαδοπούλου.

Σε δηλώσεις του στο Greek Handball, στην πιο παλιά χαντμπολική σελίδα, ο προπονητής του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας αναφέρει: "Ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 22 Αυγούστου. ολο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια μπήκαμε στο γήπεδο συνεχίζοντας την φυσικά κατάσταση σε συνδυασμό με τεχνικοτακτική. Παίξαμε 7 φιλικούς αγώνες με Άρη, ΠΑΟΚ, Πανόραμα και Γιαννιτσα, ώστε να δοκιμάσουμε σχήματα και να προετοιμαστουμε καλύτερα.

Η περσινή πορεία της ομάδας σε συνδυασμό με την φετινη ενίσχυση του ρόστερ, έχουν δημιουργήσει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, για μια καλύτερη πορεία την φετινή χρονιά. Στόχος μας παραμένει η σταθερή παρουσια του Φιλίππου στην Α1 Γυναικών παίζοντας ωραίο και καλό χάντμπολ. Όσον αφορά την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη , δουλεύουμε καθημερινά από τη Δευτέρα ώστε να παρουσιαστουμε έτοιμοι από κάθε άποψη. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και συμμετοχή στις προπονήσεις από τις παίκτριες μου.

Το φετινό πρωτάθλημα , εκτιμώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Είναι λυπηρό και θα πρέπει να μας ανησυχεί, η απουσία του Αμύντα, ενός ιστορικού συλλόγου με παρουσία στην Α1 τα τελευταία χρόνια που έχει ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 9 αντί για 10, ομάδες. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές και τις παίκτριες με υγεία , χωρίς τραυματισμούς."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69