tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν προετοιμασία οι γυναίκες του Φιλίππου

Η γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ξεκίνησε την προετοιμασία της μέσα σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτριες έδωσαν το παρόν στην πρώτη συνάντηση της ομάδας, ευδιάθετες και με όρεξη να εργαστούν εντατικά δηλώνοντας την επιθυμία τους για όσο το δυνατό θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσικίνας, σε αυτή την πρώτη συνάντηση αφού καλωσόρισε τις παίκτριες που επέστρεψαν στην ομάδα: Ανθίτση Χριστίνα, Παυλίδου Χριστίνα, αλλά και τις Μπατζαρακούδη Δήμητρα, Κατσικαρώνη Αθανασία και Σιδηροπούλου Έφη που εντάχθηκαν στο ρόστερ, ευχαρίστησε τις παίκτριες για τη συνεργασία και τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν κατά την περσινή περίοδο και επικεντρώθηκε στου νέους στόχους της ομάδας.

Τόνισε πως η ενδυνάμωση της ομάδας και οι εμφανίσεις της κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος θα αποτελέσουν τη βάση της προβολής και της διαφήμισης του γυναικείου χάντμπολ στην πόλη. Ακόμη στάθηκε τόσο στο δέσιμο των παικτριών καθώς η πλειοψηφία τους είναι αθλήτριες που προέρχονται απο τα σπλάχνα του Φιλίππου ή απο την πόλη της Βέροιας γενικότερα, όσο και στο νεανικό της ηλικίας. Επικεντρώθηκε στο δυναμισμό και στην επιθυμία των παικτριών για τη σταθερή πορεία της ομάδας ώστε να γράψουν τη δική τους ιστορία εδραιώνοντας την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου χάντμπολ.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/8 στο ΔΑΚ ''Δ.Βικέλας" όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 27/8. Στη συνέχεια η ομάδα θα ακολουθήσει διπλές προπονήσεις στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο το οποίο αποτελεί και την έδρα της.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο της προετοιμασίας.

*Ο Φίλιππος ευχαριστεί το Bowling City Club για την φιλοξενία της πρώτης συνάντησης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69