tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιορτάζει τα 40 χρόνια το χάντμπολ - Τιμή σε Φίλιππο, ΓΕΒ

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, θα πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την γέννηση του αθλήματος, με τους πρώτους επίσημους αγώνες να διεξάγονται στις 13 Φεβρουαρίου 1977 στο προαύλιο του γυμνασίου Αμυνταίου.

Στην γιορτή θα βραβευτούν πρόσωπα και ομάδες που συντέλεσαν στην δημιουργία του αθλήματος στην Ελλάδα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας για το 2017.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι αθλητές- προπονητές των πρώτων ομάδων (Αμύντας Αμυνταίου, Εθνικός Κοζάνης, ΝΕΛΕ Αμυνταίου, Λύκειο Αμυνταίου) που πήραν μέρος στο τουρνουά του Αμυνταίου τον Φλεβάρη του 1977.

Οι σύλλογοι Πανελλήνιος ΓΣ και Τελαμώνας Σαλαμίνας που συμμετείχαν στους πρώτους αγώνες στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1977, ο Φίλιππος Βέροιας ως ο πρώτος που έπαιξε στο εξωτερικό, αλλά και νικητής του πρώτου Πανελληνίου Τουρνουά Ανδρών (Σεπτέμβριος 1977).

Επίσης θα βραβευθούν τα στελέχη των πρώτων Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών, οι αθλητές- προπονητές των πρώτων πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας σε Άνδρες (Ιωνικός ΝΦ 1979, ΒΑΟ 1983) και Γυναίκες (Άρης Νίκαιας 1982, ΓΕΒ Βέροιας 1987), καθώς και οι διαιτητές των πρώτων αγώνων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69