BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Στην προπόνηση της Εθνικής Εφήβων ο Δήμαρχος Βέροιας

Την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Εφήβων στο Φιλίππειο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Μιχάλη Τζαφερόπουλο. Η επίσκεψη είχε ως στόχο την υποστήριξη και ενθάρρυνση της ομάδας ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου.

Κατά την άφιξή τους, ο κ. Βοργιαζίδης και ο κ. Τζαφερόπουλος έτυχαν θερμής υποδοχής από τους προπονητές της ομάδας, Αντώνη Δάσκαλο και Μπάμπη Προδρομίδη. Ο Δήμαρχος, αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, εξέφρασε τις ευχές του για επιτυχίες και διακρίσεις στη διοργάνωση, επισημαίνοντας τη σημασία της στήριξης της τοπικής κοινωνίας προς τους νέους αθλητές.

Πριν αποχωρήσει, ο Δήμαρχος φωτογραφήθηκε με τους αθλητές και τους προπονητές, αφήνοντας πίσω του ένα κλίμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για την επερχόμενη πρόκληση στο Μαυροβούνιο.

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων προετοιμάζεται εντατικά για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και την κατάκτηση διακρίσεων που θα τιμήσουν τη χώρα μας και θα αποτελέσουν παράδειγμα για την επόμενη γενιά αθλητών.

453881939 479926914748774 3591222077169591712 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69