tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Τετάρτη με Κοζάνη οι Μικτές

mikti neoi

Μετά την αναβολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων, οι Μικτές ομάδες της Ημαθίας ξαναρίχνονται στην «μάχη» του πρωταθλήματος, όπου αυτή τη φορά για την 5η  αγωνιστική, την ερχόμενη Τετάρτη 3/12/14 φιλοξενούν τις ομάδες της Κοζάνης, στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, σε πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Για την ιστορία  να  αναφέρουμε  ότι η 4η αγωνιστική που είχε αναβληθεί, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Μικτών ομάδων ΕΠΟ, μετατίθεται  για  τις  10/12/14  ημέρα  Τετάρτη, όπου οι  ομάδες  της  Ημαθίας  θα ταξιδέψουν στην  ακριτική,  Ιτέα  Φλώρινας.

Για τις ομάδες της Ημαθίας είναι ο τρίτος αγώνας, αφού έχουν ήδη κάνει το ρεπό τους στον όμιλο, με την ομάδα των ΝΕΩΝ (φωτο) να έχει σαφές προβάδισμα, αφού βρίσκεται στην 1η θέση με 6 βαθμούς και ακολουθούν στην συνέχεια η Κοζάνη και Καστοριά με 4 βαθμούς. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι της Κοζάνης, την Τετάρτη θα προσπαθήσουν να «κόψουν» τον ρυθμό των πρωτοπόρων, για να είναι κοντά στην διεκδίκηση της 1ης θέσης. Από την άλλη φυσικά μια ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων θα τους εξασφαλίσει διαφορά στην βαθμολογία, αφού στη συνέχεια οι δυο ομάδες που την ακολουθούν, έχουν το ρεπό τους.

Έτσι προβλέπεται ο αγώνας να έχει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο βαθμολογικό όσο και αγωνιστικό και αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και πολλοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες (manager, προπονητές κλπ). Αντιθέτως για τους Παίδες της Ημαθίας θα είναι ένα δύσκολο αγωνιστικά παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλή ομάδα και φιγουράρουν στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας κάνει 3 στα 3, με 9 βαθμούς, με τους Ημαθιώτες να βρίσκονται μόλις με έναν βαθμό και να διατηρούν ελπίδες για μια καλή εμφάνιση, στην προσπάθεια να αποκομίσουν μόνο θετικά στοιχεία.

Προπόνηση, Δευτέρα 1/12 για τους Νέους και Τρίτη 2/12 για τους Παίδες.

Η Τεχνική Επιτροπή ΕΠΣ Ημαθίας και ο Ενωσιακός προπονητής κάνουν γνωστό στους αθλητές που μετέχουν στις Μικτές ομάδες, αλλά και στα Σωματεία, ότι οι προπονήσεις θα γίνουν Δευτέρα και Τρίτη.  Έτσι για την Δευτέρα 1/12/14 και ώρα 3.15 μμ θα πρέπει βρίσκονται στα Παλατίτσια οι ΝΕΟΙ που έχουν ειδοποιηθεί και οι οποίοι οφείλουν να προσκομίσουν και τα Δελτία  ΕΠΟ.  Αντίθετα την Τρίτη 2/12/14 και ώρα 3.15 μμ σειρά έχουν οι ΠΑΙΔΕΣ που ειδοποιήθηκαννα προσέρθουν στα Παλατίτσια για προπόνηση καιοι οποίοι οφείλουν και αυτοί να προσκομίσουν τα Δελτία ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα και για τα δυο τμήματα θα περιλαμβάνει ασκήσεις συναρμογής με μπάλα στην αρχή και στη συνέχεια το βάρος θα πέσει σε ασκήσεις συνεργασίας και αυτοματισμούς με πολλά τελειώματα. Η προπόνηση θα κλείσει με στημένες φάσεις, με το βάρος να πέφτει κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Οι παίκτες των δυο ομάδων της Ημαθίας, δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των αγώνων, κάτι που έδειξαν και στις προπονήσεις που προηγήθηκαν, αν και δεν υπήρχε αγωνιστική δράση και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για μια ακόμη καλή αγωνιστική παρουσία από την πλευρά και των δυο ομάδων μας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τετάρτη  3/12 οι αγώνες με Κοζάνη.

Την Τετάρτη  3  Δεκεμβρίου  συνεχίζεται η 5η  αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων με τους αγώνες του 3ου ομίλου Ημαθία-Κοζάνη  και  Γρεβενά-Φλώρινα. Στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων την σκυτάλη θα πάρουν οι ομάδες των Παίδων, οι οποίοι στις 13.00 μμ θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης. Οι ΠΑΙΔΕΣ που είναι στην αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 11.30 πμ. με τα Δελτία ΕΠΟ. Αντίθετα οι ΝΕΟΙ που επιλέχθηκαν  για  τον  συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 13.30 μμ, με τα Δελτία ΕΠΟ, αφού ακολουθεί στις 15:00 μμ ο αγώνας τους με την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης, όπου οι προπονητές των δυο ομάδων Λυμούσης Αντώνης και Παπακώστας Γιώργος, θα προσπαθήσουν παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχουν και  όλα τα βλέμματα  θα  είναι στραμμένα  σε αρκετά  ταλέντα που υπάρχουν στα δυο Ενωσιακά συγκροτήματα. Πιστεύουμε πως ο καιρός να επιτρέψει στους φιλάθλους που ακολουθούν τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας, να δούνε ένα καλό  θέαμα  και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όσων παικτών αγωνισθούν, χωρίς ακρότητες και σκοπιμότητες. Νικητής να βγει για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69