tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αναπτυξιακά τμήματα του Φιλίππου

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου εξέδωσε ο Φίλιππος, γνωστοποιώντας παράλληλα τα ονόματα των προπονητών που θα εργασθούν στις μικρές ηλικίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Κύρος Σαράφης θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του στο τμήμα των Παίδων μετά και τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της πρώτης θέσης, ενώ θα προσπαθήσει να επαναφέρει στις επιτυχίες και το τμήμα των Παμπαίδων Β´ το οποίο αναλαμβάνει και αυτό, παίρνοντας την θέση του Τάσου Χατζηπαρασίδη, ο οποίος δεν αποδέχθηκε την μικρή μείωση των απολαβών που του πρότεινε η διοίκηση!!!

Ο αρχηγός της αντρικής ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει το τμήμα των Παμπαίδων Α' παίρνοντας την θέση του Νίκου Κούγια, ο οποίος μετά από συνεχόμενα έτη πολύτιμης προσφοράς στο σύλλογο δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τονίζοντας όμως ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Φίλιππο βοηθώντας τον σύλλογο όποτε μπορεί!!!!

Οι προπονητές της Αντρικής ομάδας Γιώργος Γιούπης και Τάσος Πρωτογέρης θα έχουν την ευθύνη και του Εφηβικού τμήματος, όπου μετά την άτυχη περσινή χρονιά του τμήματος, θα αντικαταστήσουν τον Τάσο Χατζηπαρασίδη.

Ο Αποστόλης Ντέλλας θα συνεχίσει την εκπληκτική δουλειά που κάνει στις Ακαδημίες του συλλόγου, μυώντας στο Χάντμπολ και στον αθλητισμό παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από την ηλικία των 5 χρονών!!!

Ρόλο γενικού συντονιστή ανάμεσα στους εφόρους των τμημάτων και στην διοίκηση αναλαμβάνει ο Βασιλης Τουλιόπουλος, με σκοπό την ομαλή λειτουργία στην καθημερινότητα των τμημάτων και την λύση των προβλημάτων που τυχόν δημιουργηθούν.

Η ανάπτυξη ήταν είναι και θα είναι προτεραιότητα για τον σύλλογο μας, ανεξαρτήτως προπονητών και παραγόντων, έχοντας ως στόχο την διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών με σκοπό να γίνουν πρώτα καλύτεροι άνθρωποι και στην συνέχεια καλοί αθλητές, όπου μέσα απο την ομαδικότητα και τον πρωταθλητισμό που εγγυάται ο Φίλιππος σε όλα τα τμήματα υποδομής, θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, πειθαρχία, ήθος και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή!!!

Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται τα τελευταία 35 χρόνια περίπου,όπου πάρα πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Φιλίππου, εξελίχθηκαν σε πετυχημένους επιστήμονες, γιατρούς, δικηγόρους, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, μηχανικους, καθηγητές, γυμναστές, επιχειρηματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, και πολλά άλλα, και οι περισσότεροι παραδέχονται και έχουν να λένε, ότι τα χρόνια που ήταν στις υποδομές του Φιλίππου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τους την εξέλιξη!!!

Καλούμε όσους γονείς επιθυμούν να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου στο Φιλίππειο γυμναστήριο και να γράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής του Φιλίππου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69