tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γνωριμία με το χάντμπολ για μαθητές δημοτικών της Νάουσας

Την πρώτη τους γνωριμία με τον άθλημα της χειροσφαίρισης είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Νάουσας.

Με πρωτοβουλία του τμήματος handball του Ζαφειράκη Νάουσας οι μαθητές της Τρίτης και Τετάρτης τάξης των δημοτικών σχολείων συμμετείχαν στο άτυπο πρωτάθλημα που διεξάχθηκε από την Πέμπτη 10 Μαΐου μέχρι το πρωί του Σαββάτου 12 Μαΐου. Σε ένα τριήμερο γεμάτο handball όπου πήραν μέρος πάνω από 100 παιδιά της πόλης κύριος σκοπός του πρωταθλήματος ήταν η προαγωγή του αθλήματος της χειροσφαίρισης, η γνωριμία των παιδιών με αυτό και τους κανόνες του και η μελλοντική στελέχωση των τμημάτων της ομάδας handball του Ζαφειράκη.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος τα σχολεία συμμετείχαν ως χρώματα στο τουρνουά και όχι σαν την ονομασία των σχολείων τους. Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά με πολύ πάθος και θέληση για νίκη απ όλα τα παιδιά. Μετά την λήξη του μεγάλου τελικού ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων και η απονομή των κυπέλλων σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Για την άψογη διοργάνωση συγχαρητήρια αξίζουν στους διαιτητές και ομοσπονδιακούς προπονητές Τζουβάρα Χρήστο, Χατζηπαρασίδη Τάσο, Τριανταφυλίδου Κική και Δεληχρήστο Χρήστο, στους νεαρούς αθλητές του τμήματος handball του Ζαφειράκη Νάουσας για ακόμη μια χρονιά για την πολύτιμη βοήθεια τους και στον προπονητή ακαδημιών του Ζαφειράκη και υπεύθυνο του τουρνουά κ. Παπουτσή Φώτη.

Το τμήμα του handball του Ζαφειράκη θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά αυτές τις μέρες, όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών αλλά και του συλλόγου, τους γυμναστές των σχολείων για την προετοιμασία των παιδιών για το τουρνουά αλλά και τους Τζουβάρα Χρήστο, Χατζηπαρασίδη Τάσο, Τριανταφυλίδου Κική και Δεληχρήστο Χρήστο για την βοήθεια που πρόσφεραν στο κομμάτι της διαιτησίας των παιχνιδιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69