tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε στην Λιβαδειά η τελική φάση εφήβων

Παρουσία της Δημάρχου Λιβαδειάς Γιώτας Πούλου, του Αντιδημάρχου Σωτήρη Καρβούνη, του Προέδρου της ΕΑΠ/ΟΧΕ Δημήτρη Σαουλίδη και των προπονητών των ομάδων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, η επίσημη συνέντευξη Τύπου της 37ης τελικής φάσης (Final-8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Γιώτα Πούλου (Δήμαρχος Λιβαδειάς): «Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Σας καλωσορίζω στην πόλη της Λιβαδειάς, στη πόλη των νερών. Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με την διοργάνωση της τελικής φάσης των εφήβων στο χάντμπολ. Να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και τους προπονητές των ομάδων. Νομίζουμε ότι θα τύχετε μιας πολύ καλής φιλοξενίας. Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω την αθλητική επιτροπή του Δήμου που βρίσκεται εδώ και η οποία δούλεψε πάρα πολύ με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Σωτήρη Καρβούνη για να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα. Μεταφέρω επίσης τις ευχές του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ, όμως θα βρίσκεται στη Λιβαδειά την Παρασκευή, την τελευταία ημέρα των αγώνων. Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές, ο πρώτος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διατηρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις- υποδομές που διαθέτει. Αισθανόμαστε πολύ καλά που το κλειστό γυμναστήριο με την βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καταφέραμε να το ανακαινίσουμε και να πάρουμε άδεια λειτουργίας. Χαιρόμαστε που σε αυτόν τον χώρο φιλοξενούνται πολλοί Δημότες, μικρά παιδιά. Αυτές οι υποδομές είναι χρήσιμες όταν χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους και ομάδες. Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα έχουμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε σημαντικά γεγονότα. Με αυτούς τους αγώνες του χάντμπολ, εμείς γιορτάζουμε την παράδοση του ανακαινισμένου κλειστού στην πόλη, στους Δημότες της Λιβαδειάς. Ο Δήμος Λεβαδέων είναι συνδιοργανωτής της τελικής φάσης των εφήβων, παρέχοντας το κλειστό. Έχει αναλάβει την προβολή των αγώνων, την ηχητική κάλυψη, την μηχανογραφική υποστήριξη, την μεταφορά των αθλητών από τα ξενοδοχεία στο γήπεδο και εκεί θέλω να ευχαριστήσω τα ΚΤΕΛ Λιβαδειάς για την ευγενική χορηγία τους. Επίσης έχουμε αναλάβει την φιλοξενία των στελεχών της Ομοσπονδίας. Θέλω να ευχαριστήσω τα ξενοδοχεία Φίλιππος και Λεβάδεια, για την χορηγική τους υποστήριξη. Το βράδυ στις 20:30 έχουμε προγραμματίσει για το καλωσόρισμα, μουσική εκδήλωση με τους Walkman the band στην κεντρική πλατεία. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους αγώνες και ελπίζουμε σε νέες συνεργασίες στο μέλλον».

Σωτήρης Καρβούνης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Λεβαδέων): «Χρόνια πολλά σε όλους. Η Δήμαρχος τα είπε όλα. Από την πλευρά μου καλωσορίζω στην πόλη μας την Ομοσπονδία, τις ομάδες, τους προπονητές, τους αθλητές, τους διαιτητές. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους εδώ και εύχομαι να διεξαχθούν αγώνες αντάξιοι του επιπέδου και της ιστορίας των ομάδων».

Δημήτρης Σαουλίδης (Πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης- Μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ): «Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τις ευχές μας στον Δήμο Λεβαδέων. Ο σχεδιασμός της Ομοσπονδίας είναι να προωθήσει και να αναπτύξει το άθλημα σε καινούργιες πόλεις και να ανοίξει νέα κλειστά γυμναστήρια. Βρήκαμε ανταπόκριση από την Δήμαρχο Λιβαδειάς, Γιώτα Πούλου. Η πόλη έχει ανοίξει την αγκαλιά της και δέχθηκε με χαρά το άθλημα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα στεφτούν με επιτυχία οι αγώνες και είμαστε διατεθειμένοι να φέρουμε στη Λιβαδειά και άλλες δράσεις, ακόμα και Εθνικών ομάδων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για την μεσολάβηση και επαφή με την Δήμαρχο. Ήρθαμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα της υλοποίησης του σχεδιασμού της Ομοσπονδίας σε σχέση με την Λιβαδειά και η πρώτη μεγάλη δράση είναι η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Καρβούνη και την Αστυνομία για όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχει πάρει. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Στέλιος Αλεπουδέας (τεχνικός σύμβουλος ΟΧΕ, Ομοσπονδιακός προπονητής): «Η πρώτη επαφή της Λιβαδειάς με το χάντμπολ έγινε πριν λίγους μήνες, όταν πραγματοποιήθηκε σεμινάριο καθηγητών φυσικής αγωγής Α’βαθμιας και Β΄βαθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία της ΕΑΠ, του Δήμου και του γραφείου φυσικής αγωγής Βοιωτίας. Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού το παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι. Τότε ρίξαμε τον πρώτο... σπόρο. Η τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος είναι μία ευκαιρία να δοθεί το έναυσμα στην κοινωνία της Λιβαδειάς να γνωρίσει το χάντμπολ. Από κει και πέρα σε συνεργασία και με τα σχολεία το άθλημα μπορεί να αναπτυχθεί σε σωστές βάσεις».

Δημήτρης Σκάρλος (τεχνικός σύμβουλος ΟΧΕ, Ομοσπονδιακός προπονητής): «Τα ίδια βήματα περίπου ακολουθήσαμε και στη Λάρισα –που ήταν ανενεργή για χρόνια όσον αφορά το χάντμπολ- πραγματοποιώντας εκεί το Τσάλεντζ Τρόφι. Σαν συνέχεια των αγώνων και της επαφής που είχε η κοινωνία της Λάρισας με το χάντμπολ, δημιουργήθηκαν δύο σύλλογοι και μάλιστα ο ένας τα πάει αρκετά καλά. Έτσι πιστεύουμε ότι θα γίνει και εδώ. Σιγά σιγά θα δημιουργηθούν οι πρώτοι πυρήνες και στη Λιβαδειά».

Κώστας Μπούνας (Προπονητής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.): «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση πολύ οργανωμένη. Θα είναι μία πολύ καλή τελική φάση. Όλοι οι προπονητές με τις ομάδες μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα, για να δώσουμε το ερέθισμα στους κατοίκους της Λιβαδειάς να ασχοληθούν με το χάντμπολ και να αποκτήσει και η πόλη την δική της ομάδα».

Νίκος Κούγιας (Προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Ευχαριστούμε και εμείς τον Δήμο για την φιλοξενία. Είναι η πρώτη φορά που η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά. Χαιρόμαστε πολύ για αυτό γιατί επιθυμία όλων είναι το χάντμπολ να αναπτυχθεί σε όλη την επικράτεια. Όσον αφορά τους αγώνες, ελπίζω η τελική φάση να είναι ανταγωνιστική και το επίπεδο των αγώνων να είναι υψηλό».

Αλέξης Παπαβασίλης (Προπονητής ΧΑΝΘ): «Εύχομαι να γίνει μία διοργάνωση χωρίς τραυματισμούς. Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου βρίσκονται σε μία δύσκολη φάση, λόγω εξετάσεων. Η ΧΑΝΘ είναι παραδοσιακή δύναμη του χάντμπολ και πιστή στην ανάπτυξη, παράλληλα με την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας να επανέλθει στην Handball Premier. Καλή επιτυχία σε όλους».

Πάνος Γούσιος (Προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Λεβαδέων που αγκαλιάζει το άθλημα μας και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Εύχομαι να υψηλό το επίπεδο των αγώνων, χωρίς τραυματισμούς».

Παναγιώτης Μεσσήνης (Προπονητής Kiparissis ΓΑΣ Καματερού): «Ευχαριστούμε και εμείς για την φιλοξενία τον Δήμο. Εύχομαι υγεία στους αθλητές. Ο Σύλλογος μας είναι μία γειτονιά που θέλει να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη και στα τμήματα υποδομής. Με αυτό το σκεπτικό είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε μία τελική φάση εφήβων. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο».

Μάκης Μιχαηλίδης (Προπονητής ΑΟ Κοζάνης): «Και εμείς είμαστε για πρώτη φορά σε μία τελική φάση εφήβων. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Συγχαρητήρια στον Δήμο για όσα έχει κάνει σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69