tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανασκόπηση Παμπαίδων Β Φιλίππου Βέροιας

filippos pampaides patra

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε όπως και ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τους Παμπαίδες Β του Φιλίππου Βέροιας. Τα παιδιά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους 1 Σεπτεμβρίου και κάνοντας 3 - 4 προπονήσεις την εβδομάδα εμφάνισαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο εντάσοντας στην ομάδα και αρκετά παιδιά που φέτος ξεκίνησαν το χάντμπολ και ήρθαν στην οικογένεια του Φιλίππου. Οι προπονητές ήταν συνεχώς κοντά στα παιδιά και με ατομικές προπονήσεις προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις ικανότητες και ιδιαιτερότητες των αθλητών. Ακολούθησαν αρκετά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και οι 8 αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος ήταν για την ομάδα μια δοκιμασία τακτικής και δύναμης. Ακολούθησε η άκρως πετυχημένη εμφάνιση της ομάδας στο πασχαλινό τουρνουά της Προσοτσάνης στο οποίο πήρε την πρώτη θέση, έχοντας την ευκαιρία στην τριήμερη παρουσία της εκεί να αγωνιστεί με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Διομήδης Άργους, η Δράμα και η Προσοτσάνη που ήξερε ότι θα συναντήσει στην τελική φάση και δεν είχε τη δυνατότητα να τις γνωρίσει αγωνιστικά μέχρι τότε.

Με την ανακοίνωση της διοργάνωσης της τελικής φάσης στην Πάτρα, το τμήμα ξεκίνησε μια νέα φάση προετοιμασίας δίνοντας έμφαση στα φιλικά παιχνίδια και την εντατικοποίηση των προπονήσεων. Ακολούθησε η συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και το ΦΟΙΒΟ, ομάδες που ήξερε ότι θα συναντούσε ο Φίλιππος στην Πάτρα. Παραμονές της αναχώρησης στην Πάτρα ο Φίλιππος κλείνει την προετοιμασία του με φιλικό στη Νάουσα. Η ομάδα ζει το δικό της όνειρο στο LUX CUP. Οι 17 παίκτες της ομάδας που ταξίδεψαν στην Πάτρα από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουνίου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά 22 ομάδων της κατηγορίας τους, να αγωνιστούν με ομάδες από όλη την Ελλάδα και να γευτούν τον αθλητικό πολιτισμό των επτακοσίων παιδιών από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Η διοργάνωση άψογη από όλες τις πλευρές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Τα παιδιά μένανε σε πεντάστερο ξενοδοχείο και οι 2 προπονητές μαζί με τον 1 συνοδό φρόντιζαν για όλα. Οι γονείς που ταξίδεψαν και αυτοί στην Πάτρα δώσανε άλλο τόνο στην παρουσία της ομάδας και αποζημιώθηκαν γι' αυτό. Τα παιδιά επιστρέφουν στη Βέροια κατακτώντας την 5η θέση ομαδικά και την συμμετοχή παίκτη της ομάδας στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης. (Τελική Φάση Χάντμπολ Παμπαίδων Β)

"Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους, τη στήριξή τους και το χειροκρότημά τους όλη τη χρονιά που πέρασε.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την βοήθεια στον ιματισμό του τμήματος.
Περίπου 2000 χιλιόμετρα διένυσε το τμήμα αυτό του Φιλίππου φέτος. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο. Συνέχεια στην παράδοση των Πρωταθλητών Παμπαίδων Α του Φιλίππου μας.
Σχεδιασμός Παμπαίδων Α Φιλίππου Βέροιας (2015 – 2017)
Μετά από επαφές και προσκλήσεις που είχαμε κατά την διάρκεια του LUX CUP στην Πάτρα, την επόμενη χρονιά θα ταξιδέψουμε τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη για το CLIMAX, θα πάμε, Έδεσσα αρχές Γενάρη κατά την περίοδο των διακοπών, καθώς και στην Κέρκυρα με αμοιβαία φιλοξενία. Η συμμετοχή στο Βριλλητός στις διακοπές του Πάσχα, στην Προσοτσάνη τον Μάιο και στην τελική φάση τον Ιούνιο καθώς και όπου υπάρχει Χάντμπολ είναι η επιδίωξη μας.
Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός ξεκίνησε.
Η ομάδα αναζητεί το χώρο για την προετοιμασία της που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.
Όσα παιδιά και γονείς ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του τμήματος στα τηλέφωνα: 6977238375 και 6978898381 μέχρι τις 20 Ιουλίου για την καλύτερη οργάνωση της προετοιμασίας που φέτος λόγω αλλαγής κατηγορίας και των αυξημένων υποχρεώσεών της θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.
Θέλουμε όλο και περισσότερα παιδιά να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής στο μεγάλο σύλλογο της πόλης μας, να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και αν είναι γεννημένα το 2002 - 2003 να γίνουν Παμπαίδες Α του Φιλίππου Βέροιας" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69