tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιστροφή Δεληχρήστου στον Ζαφειράκη

Μετά από μία τριετία ο Χρήστος Δεληχρήστος επέστρεψε και θα είναι στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας με συνεργάτη τον Παπουτσή Φώτη. Στόχος είναι η ανδρική ομάδα να πρωταγωνιστεί και φέτος .

Στα πλαίσια της προετοιμασίας ο Ζαφειράκης το Σάββατο και Κυριακή 14&15 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει σε τουρνουά αγώνων στη Θεσ/νίκη με τη συμμετοχή ομάδων όπως ΠΑΟΚ , ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ , ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ , ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ,ΧΑΝΘ ,ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ.

Για τις ώρες και το πρόγραμμα των αγώνων θα υπάρξει ενημέρωση την ερχόμενη εβδομάδα

Δεληχρήστος – Παπουτσής – Μπουμπουλέντρας θα αποτελούν το τεχνικό τιμ των τμημάτων ανάπτυξης .

Μαζί με τη Διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει η αναδιοργάνωση όλων των τμημάτων χαντμπολ και κυρίως των αναπτυξιακών με στόχο τη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη ενασχόληση των παιδιών με το άθλημα έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει στις επιτυχίες στα πρωταθλήματα αλλά και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης της ΟΧΕ από πλευράς διακρίσεων και συμμετοχών. Αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι τουλάχιστόν 8 αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα μας αγωνίζονται σε ομάδες της ΗΑΝDBALL PREMIER και στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων.

papoutsis

Είναι απόφαση του συλλόγου να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Διοίκησης με τους γονείς στα πλαίσια της γνωριμίας και της ενημέρωσης τους , θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τον τόπο και την ημέρα.

Από τώρα και καθημερινά από τις 15.00μ.μ έως τις 19.30μ.μ οι προπονητές βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και είναι στη διάθεση των αθλητών και των γονέων για να γνωριστούν και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα που αφορούν το άθλημα και τα παιδιά.

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους προπονητές και τον υπεύθυνο των τμημάτων στα παρακάτω τηλέφωνα:
Δεληχρήστος Χρήστος : 6936601601
Παπουτσής Φώτης ; 6983312234
Μπουμπουλέντρας Θάνος : 6986079473
Χαλάτσης Νίκος : 6978110457

"ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ" αναφέρει η ανακοίνωση του Ζαφειράκη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69