tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσάτσας: "Επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση και θα παλέψουμε"

Ο ένας εκ των δύο αρχηγών της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Σοφοκλής Τσάτσας, έκανε δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου 28/1, με τον οποίο η ομάδα της Νάουσας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε τόσο στη δυναμική της αντίπαλης ομάδας, όσο και σε άλλες συνθήκες που δυσκόλεψαν την ομάδα του.

Μεταξύ άλλων είπε:

" Επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση! Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ, εκτός έδρας, και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που φέτος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε μέσα σε μια δυνατή έδρα, αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη ομάδα.

Το μεγάλο διάστημα που μείναμε χωρίς επίσημο παιχνίδι σίγουρα έχει επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο θα παλέψουμε με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο.

Πέρα από την αγωνιστική απραξία του προηγούμενου διαστήματος η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε και από άλλους παράγοντες που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις μας.

Δυστυχώς για εμάς οι συνθήκες προπόνησης ειναι αναπόφευκτά συνδεδεμένες και με την ποιότητα των προπονήσεων. Από τα τέλη Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάουσας, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει ζεστό νερό. Πολλοί αθλητές ταλαιπωρηθήκαμε από κρυώματα, καθώς φεύγουμε χωρίς μπάνιο από το γήπεδο...

Το μεγάλο διάστημα που μείναμε χωρίς επίσημο παιχνίδι σίγουρα έχει επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο θα παλέψουμε με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69