tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Αερωπό θα φιλοξενήσει ο Ζαφειράκης

Ματσάρα αναμένεται στη Νάουσα, στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ζαφειράκη και Αερωπό, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι μία νίκη, πιθανότατα να σημαίνει… μισή παραμονή, αν στη συνέχεια δεν κάνουν κάποια ήττα- σοκ και για αυτό έχουν στοχεύσει πολύ σε αυτό το ματς.

Ο Αερωπός από την άλλη πλευρά βρίσκεται σε σούπερ φόρμα με 4 νίκες στα τελευταία του 5 παιχνίδια και είναι πολύ δυνατός εκτός έδρας με 3 νίκες σε 6 ματς. Οι Εδεσσαίοι ωστόσο θα έχουν μία πολύ σοβαρή απουσία που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες, αφού νοκ- άουτ για τις επόμενες εβδομάδες τέθηκε ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας Μποκάρεφ.

Μιλώντας για το ματς ο τεχνικός του Ζαφειράκης Κώστας Δεληγιάννης σημείωσε: «Περιμένουμε ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Ο Αερωπός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αν δείξουμε το μαχητικό μας πνεύμα και είμαστε συνεπής στο πλάνο μας, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από την άλλη, ο προπονητής του Αερωπού Κώστας Τούτσης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ποιητική ομάδα, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή και θα παρουσιαστεί σαν να είναι τελικός. Τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα μας έχουν τοποθετήσει ψηλά στη βαθμολογία και αποδεικνύεται η δυναμική της ομάδας μας. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και τη νίκη».

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Κατσίκης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@zafirakishandball4628

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69