tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άνετο πέρασμα του Ζαφειράκη από την ΧΑΝΘ

Στις νίκες επέστρεψε την Τετάρτη το βράδυ ο Ζαφειράκης. Επικράτησε στην Θεσσαλονίκη της ΧΑΝΘ με 19-30 και πήρε τους δυο βαθμούς. Η ομάδα της Νάουσας ήταν καλύτερη. Ήταν σχεδόν σε όλο το ματς μπροστά στο σκορ, δημιούργησε διαφορά ασφαλείας και έφτασε στη νίκη χωρίς να απειληθεί.

Αγωνιστικά, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ζαφειράκης πήρε το πάνω χέρι. Περιόρισε σημαντικά τον αντίπαλο, είχε λύσεις στο σκοράρισμα και από το εικοσάλεπτο απέκτησε μια διαφορά στο σκορ έξι τερμάτων, την οποία συντήρησε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι. Ο Ζαφειράκης έμεινε προσηλωμένος στον στόχο του, συνέχισε την αποτελεσματική αμυντική του συμπεριφορά και σε συνδυασμό με την καλή επιθετική βραδιά των παικτών του, συντήρησε άνετα το προβάδισμα του και προς το τέλος της αναμέτρησης μεγάλωσε την διαφορά στο σκορ.

Πεντάλεπτα : 2-2, 3-4, 4-8, 5-11, 7-14, 9-15  ( ημίχρονο ),  9-15, 11-17, 14-19, 15-22, 18-26, 19-30.

Διαιτητές : Ζήσης – Χαραλαμπίδης, Δίλεπτα:   4-5, Πέναλτι :  4/3, 5/4

ΧΑΝΘ  (Μαστορογιάννης): Ιωαννίδης, Σαμαράς, Ανδρεαδάκης, Κουκλοτίδης, Κυριακίδης 3,Βαρδάκας 2, Μπίλλιας 3,  Πετρίδης ,Σ. Σαράφης 1, Σκούφας 7, Σ.Σαράφης,  Καράγγελος 1, Πάντζιος 1 , Παπαδόπουλος, Αγαθόνικος, Σαρηγιαννίδης 1.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Αθανασίου , Μπόλας 2, Κανιζάι 4, Τζουβάρας, Τσαγκέρας, Θεοδωρόπουλος 7, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 3, Αποστολίδης ,Γαλίτης,  Λένος, Μίλοβιτς 6, Βαφείδης 4, Τσάτσας 3, Λόλας 1 .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69