tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Τετάρτη ο Ζαφειράκης

Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Τετάρτη το απόγευμα, στις 6μμ ο Ζαφειράκης. Οι γηπεδούχοι, πήραν το Σαββατο την πρώτη τους νίκη στην έδρα των Βριλησσίων και ανάσαναν βαθμολογικά, καθώς προέρχονταν από τρεις ήττες. Θέλουν να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ και να δείξουν ότι η κατάταξη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας θα είναι κάτι παροδικό.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ, δοκιμάζεται στο γήπεδο της Νάουσας. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, σκοράροντας περισσότερα από τριάντα γκολ σε κάθε αναμέτρηση και δείχνει αγωνιστική σταθερότητα.

Δηλώσεις για το ματς της Τετάρτης έκανε ο τερματοφύλακας Θάνος Μπουμπουλέντρας . Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της Νάουσας να στηρίξει την προσπάθεια του Ζαφειράκη, όπως κάνει κάθε φορά άλλωστε.

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής:

"Μετά απο την νίκη του Σαββάτου αυριο ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή ομάδα που εχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, ειναι πάντα ιδιαίτερα και καλούμαστε απο την μεριά μας να κάνουμε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση για να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Περιμένουμε αύριο τον κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως κάθε φορά!".

Στον αγώνα θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος για μαθητές και παιδιά, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ζαφειράκη.

Διαιτητές: Πατιός- Πήτας

Μετάδοση: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69