tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεληγιάννης: "Θα παίξουμε για να πάρουμε ότι μας αξίζει"

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Ο νεοφώτιστος ΕΣΝ Βριλησσίων είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ήδη έχει κερδίσει 4 πόντους στα τρία πρώτα ματς της σεζόν εν αντιθέσει με την ομάδα της Νάουσας που παραμένει χωρίς βαθμό (όπως και ο Ιωνικός) και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα.

Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο τραυματίας Τσαμούρης, ενώ ο Ζαφειράκης θα είναι πλήρης.

Ο Κώστας Δεληγιάννης, προπονητής του Ζαφειράκη τόνισε: «Ερχόμαστε στην Αθήνα έτοιμοι και πλήρεις για πρώτη φορά φέτος. Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα. Κατεβαίνουμε να πάρουμε ότι μας αξίζει. Έχουμε δουλέψει αρκετά για αυτό το ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη».

Σε δηλώσεις του ο Θάνος Τούτσης, προπονητής των Βριλησσίων σημείωσε: «Στο διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε μέσα από προπονήσεις και φιλικά να κρατήσουμε το ρυθμό μας. Το ματς αυτό είναι κομβικής σημασίας, έχουμε τους ίδιους στόχους με το Ζαφειράκη. Με νίκη θα κεφαλαιοποιήσουμε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και σίγουρα θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Ο Ζαφειράκης έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από πέρσι και θέλει προσοχή. Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στην άμυνα και στο αν θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, αφού επιθετικά έχουμε ταλέντο και θα σκοράρουμε τα γκολ που πρέπει».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69