tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον Ζαφειράκη ο Διογένης Αποστολίδης

Κομμάτι της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη αποτελεί πλέον ο Διογένης Αποστολίδης. Έπειτα από έντονο ενδιαφέρον της ομάδας, ο Αποστολίδης ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα του Δούκα συμφώνησε τη νέα χρονιά να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ζαφειράκη.

Ο Αποστολίδης ξεκίνησε την πορεία του στο άθλημα από τις ακαδημίες και έπειτα την ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, με την οποία κατέκτησε το double το 2016. Έπειτα πήγε στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο Μαρούσι.

Αναφορικά με την μεταγραφή του στην ομάδα μας ο Διογένης Αποστολίδης δήλωσε: "Είμαι ευγνώμων που θα βρίσκομαι στην υγιή οικογένεια του Ζαφειράκη Νάουσας. Στη Νάουσα θα συναντήσω όμορφες προσωπικότητες με αγνή αγάπη για το άθλημα και την ομάδα. Προσωπικός μου στόχος είναι να συμβάλλω ώστε ο Ζαφειράκης να γίνει μια ομάδα η οποία μέσα από την αγωνιστική της ποιότητα και τις ηθικές της αξίες θα αποτελεί παράδειγμα για τους νεαροτερους αθλητές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69