tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

http://e-karamitsos.gr/

«Πρωτόνιο»: Ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο Χημείας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

access ban20

Ξεκινάει το Σάββατο το πρωτάθλημα στην Handball Premier - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Σημαντικές αλλαγές υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier που αρχίζει αύριο, τόσο με αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΟΧΕ, όσο και από την Ειδική Προκήρυξη της Handball Premier.

Η Δημόσια Τηλεόραση κοντά στο χάντμπολ
Το πρωτάθλημα της Handball Premier θα μεταδίδεται και φέτος από την ΕΡΤ με ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Το πρώτο παιχνίδι που θα καλύψει η Δημόσια Τηλεόραση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας ΕΡΤFLIX θα είναι η αναμέτρηση Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους (Σάββατο, Ρέντη, 20:30)

Ρεκόρ ξένων στην Handball Premier
Oι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας επένδυσαν φέτος σε πολλούς ξένους, 37 τον αριθμό που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στην ιστορία της Handball Premier. Oι ξένοι προέρχονται από 15 διαφορετικές χώρες και συγκεκριμένα από Σερβία (7), Μαυροβούνιο (5), Ισπανία (4), Ουκρανία (4), Ρωσία (3), Λευκορωσία (2), Βραζιλία (2), Αλγερία (2), Γεωργία (2), Λευκορωσία (2), Αίγυπτο, Κροατία, Γαλλία, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Βοσνία.

Τους περισσότερους ξένους έχει η ΑΕΚ (7), ενώ ακολουθούν Αερωπός (6), Φίλιππος (6), Διομήδης (5), ΠΑΟΚ (3), Φαίακας (3), Ολυμπιακός (3), Ζαφειράκης (2), Δράμα (2).
Με αμιγώς Έλληνες παίκτες ξεκινούν το πρωτάθλημα οι: Δούκας, Ιωνικός ΝΦ, Άρης Νικαίας, Σαλαμίνα και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Το σύστημα
Αναδιάρθρωση με 12 ομάδες και ενιαία κατηγορία τη σεζόν 2022-2023

Handball Premier 2021-2022
1ος όμιλος (Νότος): ΑΕΚ, Διομήδης Άργους, Ιωνικός ΝΦ, ΑΣΕ Δούκα, Άρης Νικαίας, HC Σαλαμίνα, Ολυμπιακός ΣΦΠ.
2ος όμιλος (Βορράς): ΠΑΟΚ, Δράμα 1986, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Φίλιππος Βέροιας, Αερωπός Έδεσσας, Ζαφειράκης Νάουσας, Φαίακας Κέρκυρας

Σύστημα
Α’ φάση: Όλοι εναντίον όλων σε 2 γύρους (14 αγωνιστικές, 12 για κάθε ομάδα)
Β’ φάση: Πλέι οφ (1-8): Οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου δημιουργούν έναν όμιλο, μεταφέροντας τους βαθμούς από την Α’ φάση μόνο από τα μεταξύ τους παιχνίδια. Ακολούθως οι ομάδες του 1ου και του 2ου ομίλου συναντιούνται σε δύο γύρους (8 αγωνιστικές). Δεν αγωνίζονται μεταξύ τους όσοι βρισκόντουσαν στον ίδιο όμιλο στην Α’ φάση.
Πλέι άουτ (9-14): Οι 3 τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου δημιουργούν έναν όμιλο, μεταφέροντας τους βαθμούς από την Α’ φάση μόνο από τα μεταξύ τους παιχνίδια. Ακολούθως οι ομάδες του 1ου και του 2ου ομίλου συναντιούνται σε δύο γύρους (6 αγωνιστικές). Δεν αγωνίζονται μεταξύ τους όσοι βρισκόντουσαν στον ίδιο όμιλο στην Α’ φάση.
Μετά το πέρας της Β’ φάσης οι 4 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στην Α2 Ανδρών, από την οποία προβιβάζονται 2 ομάδες, ώστε το νέο πρωτάθλημα 2022-2023 να διεξαχθεί με 12 ομάδες σε ενιαία κατηγορία.
Γ΄ φάση: Οι 2 πρώτοι της βαθμολογίας μετά το πέρας της Β’ φάσης των πλέι οφ, αγωνίζονται στον τελικό με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες.

Μηδενισμός χωρίς ιατρό αγώνα- Όλες οι αλλαγές
Πολλές είναι οι αλλαγές που προκύπτουν πλέον στην Handball Premier (και στην Α1 Γυναικών)μετά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην Γενική και στις Ειδικές Προκηρύξεις της σεζόν.

Οι αλλαγές αφορούν τον ιατρό του αγώνα, τους εκπροσώπους στους πάγκους των ομάδων, τις σχέσεις σωματείων- αθλητών, την υποχρεωτική επιμόρφωση των αθλητών ως διαιτητές, αλλά και τους προπονητές- εν ενεργεία αθλητές.

Για τον ιατρό:
«Σε περίπτωση που τα γηπεδούχα σωματεία δεν θα έχουν Ιατρό , ο αγώνας δεν διεξάγεται, και κατακυρώνεται με σκορ 10-0 υπέρ του αντίπαλου σωματείου και 2 βαθμούς υπέρ του. Για την προσέλευση του Ιατρού δίνεται στα γηπεδούχα σωματεία 20λεπτη καθυστέρηση έναρξης του αγώνα. Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών, οι διαιτητές «κλείνουν» το ΦΑ αναγράφοντας όλα τα ανωτέρω σε αυτό»

Για τους πάγκους:
«Στο φύλλο αγώνα θα αναγράφονται όλοι όσοι παρευρίσκονται στον πάγκο της κάθε ομάδας καθώς επίσης και οι ιδιότητες τους. Το ανώτερο θα επιτρέπονται τέσσερις (εκτός των αθλητών), οι οποίοι θα είναι υποχρεωτικά 1 προπονητής, και οι υπόλοιποι 3 με τις προβλεπόμενες ιδιότητες (προπονητής, συνοδός, φροντιστής, ιατρός ή φυσικοθεραπευτής ή διερμηνέας η οποία θα πιστοποιείται από την ΟΧΕ (πλην του Ιατρου-φυσικοθεραπευτή) χωρίς περιορισμό στον αριθμό. Π.χ σωματείο μπορεί να δηλώνει 1 προπονητή και 3 συνοδούς ή 1 προπονητή, 2 συνοδούς και 1 φυσικοθεραπευτή, κ.λ.π Πέραν των τεσσάρων απαγορεύεται οποιοσδήποτε άλλος να έχει παρουσία στον πάγκο της ομάδας».

Σχέσεις σωματείων- αθλητών:
«Βάσει της από 21/3/2021 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ο.Χ.Ε. και της υπ.αριθμ. 320497/7.7.2021 έγκρισης του Υφυπουργού Αθλητισμού ισχύουν τα κάτωθι:
Μεταξύ των σωματείων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Handball Premier Ανδρών και της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και των εγγεγραμμένων σε αυτά αθλητών-τριών, θα υπογράφεται υποχρεωτικά ιδιωτικό συμφωνητικό παροχής αθλητικών υπηρεσιών, το οποίο θα κατατίθεται στην ΟΧΕ.
Στους αθλητές –αθλήτριες των ανωτέρω 2 κατηγοριών Πρωταθλημάτων παρέχεται από τα σωματεία του προηγούμενου εδαφίου πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη».

Επιμόρφωση αθλητών ως διαιτητές:
«Από την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 τα σωματεία της Handball Premier θα πρέπει να διαθέτουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τουλάχιστον 4 άτομα (ακόμα και αθλητές εν ενεργεία) προκειμένου να επιμορφώνονται ως Διαιτητές από τους κατά τόπους Συνδέσμους Διαιτησίας. Τα άτομα αυτά, εφόσον εκπαιδευτούν και εξεταστούν επιτυχώς, τότε, θα μπορούν να οριστούν και να διευθύνουν αγώνες (Εθνικών και ηλικιακών κατηγοριών ανάλογα με την αξιολόγησή τους). Οι αθλητές εν ενεργεία θα μπορούν να διευθύνουν ΜΟΝΟ ηλικιακά μη μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα. Η εν λόγω διάταξη αφορά στο ηλικιακό εύρος 18-30 ετών. Σε περίπτωση που σωματείο δεν ανταποκριθεί, θα του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 1.000€».

Προπονητές- Εν ενεργεία αθλητές
Εν ενεργεία αθλητής ο οποίος κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, δύναται κατ’ εξαίρεση να ασκεί το επάγγελμα του προπονητή:
Α) σε άλλη κατηγορία από αυτήν, στην οποία συμμετέχει ως αθλητής
Β) σε Ακαδημίες
Γ) σε ομάδες αντίθετου φύλλου με αυτόν φύλλου οποιασδήποτε κατηγορίας

Ντεμπούτο Ταρινίδη, Καττικαρίδη- Μιχαλάκης ο νεότερος- Οι πολυνίκεις προπονητές

Ντεμπούτο στην Handball Premier κάνουν αυτή την σεζόν δύο τεχνικοί, ο Αλέξανδρος Ταρινίδης (Αερωπός Έδεσσας) και ο Μάριος Καττικαρίδης (Φίλιππος Βέροιας).
Ο 38χρονος προπονητής ήρθε η ώρα να αναλάβει για πρώτη φορά επικεφαλής τεχνικού επιτελείου στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών, έχοντας θητεύσει στο πλευρό του Νίκου Γεωργιάδη την χρονιά (2004-2005) του νταμπλ του ΠΑΟΚ, δίπλα στον Γιάννη Πηλαλίδη στον Αερωπό Έδεσσας (2020-2021), ενώ για μια 5ετία (2015-2020) ήταν α’ προπονητής τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (Α1 Γυναικών).

Ο 45χρονος Μάριος Καττικαρίδης υπήρξε παλιός αθλητής του Φιλίππου Βέροιας και της ΓΕΒ Βέροιας. Δεν έχει προπονητική εμπειρία, αλλά θα έχει στήριγμα μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αθλήματος , του Φιλίππου και της Εθνικής ομάδας, τον Ανέστη Δομπρή. Ο βετεράνος αθλητής θα έχει ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα των Βεροιωτών.

Παρόμοια συνθήκη συναντάμε και στην Σαλαμίνα, όπου ο Χριστόφορος Μπακαούκας μετά το τέλος της σπουδαίας καριέρας του, θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο με πρωταγωνιστικό ρόλο, δίπλα στον τεχνικό Χρήστο Χριστοδούλου, παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου που έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια του χάντμπολ στην Νότιο Ελλάδα (1977) ανάμεσα σε Τελαμώνα Σαλαμίνας και Πανελλήνιο.

Προπονητής Handball Premier ετών 30!
Ο 30χρονος Κώστας Μιχαλάκης (γεννημένος το 1991) είναι ο νεότερος προπονητής της Handball Premier 2021-2022. O Μιχαλάκης παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Φαίακας Κέρκυρας από το φινάλε της περσινής σεζόν, ωστόσο φέτος θα έχει στο πλευρό του τον έμπειρο Κώστα Τσιλιμπάρη που θα έχει τον διττό ρόλο του παίκτη- προπονητή.
Ο Μιχαλάκης παίρνει τα «σκήπτρα» από τον Γρηγοράκη του Άρη Νικαίας που φέτος κλείνει τα 33 του, ενώ πολύ κοντά (35 ετών) και στην 3η θέση της άτυπης λίστας των νεότερων τεχνικών είναι ο Μπάμπης Ανανιάδης του ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Μ.Ο. ηλικίας των προπονητών της Handball Premier ανέβηκε λίγο (42,1) σε σχέση με το 41,57 της περσινής περιόδου, αλλά παραμένει αρκετά χαμηλό, δείχνοντας ξεκάθαρα πως οι ομάδες τα τελευταία χρόνια εμπιστεύονται τους νέους προπονητές.

Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως 9 από τους 14 προπονητές έχουν γεννηθεί μετά το 1980!

Μ.Ο. ηλικιών την τελευταία 8ετία
2021-2022 μ.ο. 42,1
2020-2021 μ.ο. 41,57
2019-2020 μ.ο. 40,25
2018-2019 μ.ο. 43
2017-2018 μ.ο. 42,25
2016-2017, μ.ο. 44
2015-2016 μ.ο 45,3
2014-2015 μ.ο. 46,2

Οι ηλικίες των 14 τεχνικών
Κώστας Μιχαλάκης (30, 1991)- Φαίακας Κέρκυρας
Γιάννης Γρηγοράκης (33, 1988)- Olympic Diagnostic Άρης Νίκαιας
Μπάμπης Ανανιάδης (35, 1986)- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Πάνος Γούσιος (37, 1984)- ΠΑΟΚ
Αλέξανδρος Ταρινίδης (38, 1983)- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic
Σάκης Βαλαβάνης (39, 1982)- Bianco Monte Δράμα 1986
Κώστας Δεληγιάννης (39, 1982)- Ζαφειράκης Νάουσας
Γιώργος Καρασαββίδης (41, 1980)- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Ξυνή
Κώστας Μπούνας (41, 1980)- ΑΣΕ Δούκα
Δημήτρης Δημητρούλιας (43, 1978)- ΑΕΚ
Μάριος Κατικαρίδης (45, 1976)- Φίλιππος Βέροιας
Νίκος Γεωργιάδης (47, 1974)- Διομήδης Άργους
Γιάννης Αρβανίτης (55, 1966)- Ιωνικός ΝΦ
Χρήστος Χριστοδούλου (67, 1954)- ΗC Σαλαμίνα

Αλλαγές σε τέσσερις ομάδες
Ένα ακόμα στοιχείο για το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι τέσσερις ομάδες θα πορευτούν με νέους προπονητές σε σχέση με αυτούς που είχαν πέρσι.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που είχαν αλλαγές στις τεχνικές τους ηγεσίες είναι η ο Φίλιππος (Καττικαρίδης- Δομπρής αντί Τούτση), ο Διομήδης (Γεωργιάδης αντί Χαλκίδη), ο Αερωπός (Ταρινίδης αντί Πηλαλίδη) και ο Ιωνικός ΝΦ (Αρβανίτης αντί Παπακώστα)

Ειδικότερα η επιστροφή του Γιάννη Αρβανίτη στην Handball Premier ως προπονητής είναι ένα σημαντικό γεγονός. Ο 55χρονος τέως Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, αφού υπήρξε ο άνθρωπος που αγωνιστικά έχτισε την ΑΕΚ από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της (2005) έως το 2016.

Από τους 14 προπονητές της φετινής Handball Premier, τρεις προπονητές (Δημητρούλιας, Αρβανίτης, Γεωργιάδης) έχουν κατακτήσει στην προπονητική τους καριέρα κάποιον τίτλο.

-Δημήτρης Δημητρούλιας 9 (πρωταθλήματα 2012, 2014 και το Τσάλεντζ Καπ με τον Διομήδη, ένα νταμπλ με τις γυναίκες του ΠΑΟΚ, ένα πρωτάθλημα, ένα νταμπλ και το EHF European Cup με την ΑΕΚ)

-Γιάννης Αρβανίτης 5 (πρωτάθλημα 2011, κύπελλο 2009, 2014, νταμπλ 2013 με την ΑΕΚ)

-Νίκος Γεωργιάδης 4 (Κύπελλο 2004 με ΓΑΣ Κιλκίς, Κύπελλο 2017 και νταμπλ 2015 με ΠΑΟΚ)

Οι πολυνίκεις προπονητές
Ο Γιώργος Κρανάκης έχει 14 πρωταθλήματα και κύπελλα, τους περισσότερους γενικά τίτλους σαν προπονητής (συμπεριλαμβάνεται και το νταμπλ με την γυναικεία ομάδα της Ορμής το 2007). Κατέκτησε 5 νταμπλ με 4 διαφορετικές ομάδες (Πανελλήνιος, Δούκας, Αθηναϊκός, Ορμή) και έχει τρομερό ποσοστό (8/9) σε τελικούς Κυπέλλου.
Στην 4η θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον αξέχαστο Τάσο Δανήλο ανέβηκε πλέον ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε με την ΑΕΚ.

-Γιώργος Κρανάκης 14 (6 πρωταθλήματα: Δούκας 1998, Πανελλήνιος 2000, 2002, 2004, Αθηναϊκός 2005, Ορμή 2007 και 8 κύπελλα: Πανελλήνιος- 2000, 2001, 2002, Δούκας- 1998, 2010, Αθηναϊκός -2005, 2006, Ορμή 2007)

-Νίκος Μάντζος 11 (6 πρωταθλήματα: Φίλιππος Βέροιας 1988, 1989, 1990, 1991, 2003, ΓΕ Βέροιας 1997 και 5 κύπελλα: Φίλιππος Βέροιας 1991, 2003, 2007, ΓΕ Βέροιας (Γ) 1987, 1996

-Παναγιώτης Ιατρούδης 8 (6 πρωταθλήματα: Ιωνικός 1992, 1999, Βριλήσσια 1996, Πανελλήνιος 2006, 2007, ΙΕΚ ΞΥΝΗ 2017, 1 Κύπελλο: Βριλήσσια 1996, 1 Σούπερ Καπ: Ιωνικός 1999).

Οι πολυνίκεις προπονητές του πρωταθλήματος
-Παναγιώτης Ιατρούδης 6: Ιωνικός 1992, 1999, Βριλήσσια 1996, Πανελλήνιος 2006, 2007, IEK ΞΥΝΗ 2017
-Νίκος Μάντζος 6: Φίλιππος Βέροιας 1988, 1989, 1990, 1991, 2003, ΓΕ Βέροιας 1997
-Γιώργιος Κρανάκης 5: Δούκας 1998, Πανελλήνιος 2000, 2002, 2004, Αθηναϊκός 2005
-Δημήτρης Δημητρούλιας 4: Διομήδης 2012, 2014, ΑΕΚ 2020, 2021
-Τάσος Δανήλος 4: Ιωνικός 1980, 1981, 1982, 1987
-Στέλιος Σεϊρεκίδης 3: ΠΑΟΚ 2009, 2010, Φίλιππος 2016
-Γιώργος Ζαραβίνας 2: Ολυμπιακός 2018, 2019
-Τεό Παυλίδης 2: Φίλιππος 1994, 1995
-Γιάννης Αρβανίτης 2: ΑΕΚ 2011, 2013
-Νίκος Γεωργιάδης 1: ΠΑΟΚ 2015
-Χρήστος Κοτζαμανίδης 1: Φίλιππος 1986
-Δημήτρης Καρράς 1: Ιωνικός ΝΦ 1984
-Αλεξάντερ Ζίβκοβιτς 1: Δούκας 2001
-Γιώργος Σιδερής 1: Ιωνικός ΝΦ 1983
-Γιώργος Χασάπης 1: Ιωνικός ΝΦ 1985
-Κονσταντίν Ντεβετζίεφ 1: Ιωνικός ΝΦ 1993
-Κώστας Τσαβδαρίδης 1: ΑΣΕ Δούκα 2008

O Τσιλιμπάρης των 26 τίτλων

Αξιοσημείωτα είναι τα επιτεύγματα του Αλέξη Αλβανού και του Κώστα Τσιλιμπάρη, οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο το 2017 με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., έκαναν το repeat με τον Ολυμπιακό το 2018.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πέντε σερί, καθώς το 2015 το κατέκτησε με την Μπόζεν (Ιταλία), το 2016 με τον Φίλιππο και το 2019 πάλι με τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσιλιμπάρης -που πλέον αγωνίζεται στον Φαίακα Κέρκυρας- είναι ο χαντμπολίστας με τους περισσότερους τίτλους διαχρονικά, έχοντας 26 με 9 διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα, 2 σούπερ Καπ, 1 Handball Trophy και 1 Ασπίδα με τις ομάδες Δούκας, Αθηναϊκός, Κονβερσάνο, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΑΕΚ, Μπολτσάνο, Φίλιππος, ΙΕΚ ΞΥΝΗ και Ολυμπιακό).

Ο Αλέξης Αλβανός -μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ- έχει στο παλμαρέ του 5 νταμπλ με 4 διαφορετικές ομάδες και ο πρώτος που το καταφέρνει και με την φανέλα των τριών μεγάλων club (Πανελλήνιος 2000,2002), ΑΕΚ (2013), ΠΑΟΚ (2015), Ολυμπιακός (2018), αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος το 2013, το 2015 και το 2017 με τρεις διαφορετικές ομάδες, αλλά και ΜVP του Κυπέλλου το 2015.
Έχει κατακτήσει συνολικά 15 τρόπαια στην καριέρα του με Πανελλήνιο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Ολυμπιακό και την Γερμανική Γκούμπερσμπαχ (EHF Cup) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με τους πολυνίκεις αθλητές.

Οι πρωταθλήτριες πόλεις
Αθήνα 25: Ιωνικός (10), Πανελλήνιος (5), ΑΕΚ (4), Δούκας (3), ΕΣΝ Βριλήσσια (1), Αθηναϊκός (1), ΙΕΚ ΞΥΝΗ (1)
Βέροια 10: Φίλιππος (9), ΓΕΒ (1)
Θεσσαλονίκη 3: ΠΑΟΚ (3)
Άργος 2: Διομήδης (2)
Πειραιάς 2: Ολυμπιακός ΣΦΠ (2)

Οι 12 πρωταθλήτριες ομάδες
10 τίτλοι: Ιωνικός ΝΦ (1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1987, 1992, 1993, 1999)
9 τίτλοι: Φίλιππος Βέροιας (1986, 1988, 1989, 1990, 1991, 1994, 1995, 2003, 2016)
5 τίτλοι: Πανελλήνιος (2000, 2002, 2004, 2006, 2007)
4 τίτλοι: ΑΕΚ (2011, 2013, 2020, 2021)
3 τίτλοι: Δούκας (1998, 2001, 2008), ΠΑΟΚ (2009, 2010, 2015)
2 τίτλοι: Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (2018, 2019), Διομήδης Άργους (2012, 2014)
1 τίτλος: Βριλήσσια (1996), ΓΕ Βέροιας (1997), Αθηναϊκός (2005), ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (2017)

Από τις 12 ομάδες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα είναι αξιοσημείωτο ότι στην Handball Premier βρίσκονται αυτή την περίοδο οι επτά (7). Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ (απορρόφησε τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), ο Φίλιππος Βέροιας, ο Δούκας, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Διομήδης Άργους και ο Ιωνικός ΝΦ.
Ο ΕΣΝ Βριλησσίων, ο Πανελλήνιος ΓΣ και ο Αθηναϊκός βρίσκονται στην Α2 Ανδρών, ενώ η ΓΕ Βέροιας δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον ως σωματείο.

Τα νταμπλ
Φίλιππος Βέροιας 3 (1991, 2003, 2016)
Ιωνικός ΝΦ 2 (1987, 1993)
Δούκας 2 (1998, 2008)
Πανελλήνιος 2 (2000, 2002)
ΑΕΚ 2 (2013, 2021)
Ολυμπιακός ΣΦΠ 2 (2018, 2019)
ΕΣΝ Βριλησσίων 1 (1996)
Αθηναϊκός 1 (2005)
ΠΑΟΚ 1 (2015)

Στατιστικά
Το πρωτάθλημα της Handball Premier είναι από τα πιο ανταγωνιστικά και αμφίρροπα του ελληνικού αθλητισμού, αφού τα τελευταία 7 χρόνια ο τίτλος έχει αλλάξει 6 φορές χέρια.
Επίσης τα τελευταία 19 χρόνια, 9 διαφορετικές ομάδες έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ την ίδια χρονική περίοδο 11 διαφορετικοί σύλλογοι έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση εγχώριου τίτλου σε επίπεδο ανδρών.

Πιο αναλυτικά:

Πρωταθλητές Ελλάδος την τελευταία 19 χρόνια
2021: ΑΕΚ
2020: ΑΕΚ
2019: Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή
2018: Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή
2017: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.
2016: Φίλιππος Βέροιας
2015: ΠΑΟΚ
2014: Διομήδης Άργους
2013: ΑΕΚ
2012: Διομήδης Άργους
2011: ΑΕΚ
2010: ΠΑΟΚ
2009: ΠΑΟΚ
2008: ΑΣΕ Δούκα
2007: Πανελλήνιος
2006: Πανελλήνιος
2005: Αθηναϊκός
2004: Πανελλήνιος
2003: Φίλιππος Βέροιας

Κυπελλούχοι Ελλάδος την τελευταία 18 χρόνια
2021: ΑΕΚ
2020: Δεν ολοκληρώθηκε λόγω Covid-19
2019: Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή
2018: Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή
2017: ΠΑΟΚ
2016: Φίλιππος Βέροιας
2015: ΠΑΟΚ
2014: ΑΕΚ
2013: ΑΕΚ
2012: ΠΑΟΚ
2011: Βριλήσσια
2010: ΑΣΕ Δούκα
2009: ΑΕΚ
2008: ΑΣΕ Δούκα
2007: Φίλιππος Βέροιας
2006: Αθηναϊκός
2005: Αθηναϊκός
2004: ΓΑΣ Κιλκίς
2003: Φίλιππος Βέροιας

Πίνακας Μεταλλίων Handball Premier από το 1979 (πρώτη δεκάδα)
1. Φίλιππος Βέροιας 24 (9 χρυσά, 10 αργυρά, 5 χάλκινα)
2. ΑΣΕ Δούκα 17 (3 χρυσά, 3 αργυρά, 11 χάλκινα)
3. Ιωνικός ΝΦ 16 (10 χρυσά, 4 αργυρά, 2 χάλκινα)
4. Πανελλήνιος 12 (5 χρυσά, 3 αργυρά, 4 χάλκινα)
5. ΑΕΚ 11 (4 χρυσά, 4 αργυρά, 3 χάλκινα)
6. Διομήδης Άργους 8 (2 χρυσά, 3 αργυρά, 3 χάλκινα)
7. ΠΑΟΚ 7 (3 χρυσά, 2 αργυρά, 2 χάλκινα)
8. Αθηναϊκός 5 (1 χρυσό, 3 αργυρά, 1 χάλκινο)
9. ΓΑΣ Κιλκίς 5 (3 αργυρά, 2 χάλκινα)
10. Αρχέλαος Κατερίνης 4 (1 ασημένιο, 3 χάλκινα)

Η «Χρυσή βίβλος»
ΣΕΓΑΣ
1978 Φίλιππος Βέροιας
1979: Αμύντας Αμυνταίου
--------------------------------
Πανελλήνιο
1980: Ιωνικός ΝΦ
1981: Ιωνικός ΝΦ
1982: Ιωνικός ΝΦ
Α’ Εθνική
1983: Ιωνικός ΝΦ
1984: Ιωνικός ΝΦ
1985: Ιωνικός ΝΦ
1986: Φίλιππος Βέροιας
1987: Ιωνικός ΝΦ
1988: Φίλιππος Βέροιας
1989: Φίλιππος Βέροιας
1990: Φίλιππος Βέροιας
1991: Φίλιππος Βέροιας
1992: Ιωνικός ΝΦ
1993: Ιωνικός ΝΦ
1994: Φίλιππος Βέροιας
1995: Φίλιππος Βέροιας
1996: Βριλήσσια
1997: ΓΕ Βέροιας
1998: ΑΣΕ Δούκα
1999: Ιωνικός ΝΦ
2000: Πανελλήνιος
2001: ΑΣΕ Δούκα
2002: Πανελλήνιος
2003: Φίλιππος Βέροιας
2004: Πανελλήνιος
2005: Αθηναϊκός
2006: Πανελλήνιος
2007: Πανελλήνιος
2008: ΑΣΕ Δούκα
2009: ΠΑΟΚ
2010: ΠΑΟΚ
2011: ΑΕΚ
2012: Διομήδης Άργους
2013: ΑΕΚ
2014: Διομήδης Άργους
2015: ΠΑΟΚ
2016: Φίλιππος Βέροιας
2017: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.
2018: Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
2019: Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
2020: ΑΕΚ
2021: ΑΕΚ

*Το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.

Τα ρόστερ των 14 ομάδων της κατηγορίας

ΑΕΚ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1924 (Χάντμπολ: 2005)
Διεύθυνση: Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλέφωνο: 210-2584582
Χρώματα: Κίτρινο- Μαύρο
Ιστοσελίδα: www.aek.gr
Πρόεδρος: Αλέξης Αλεξίου
Τίτλοι (9): 4 πρωτάθλημα (2011, 2013, 2020, 2021), 4 κύπελλα (2009, 2013, 2014, 2021), EHF European Cup (2021)

Το ρόστερ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
2. Βαγγέλης Αραμπατζής Δ. εξτρέμ 4/8/1996 1,84 μ.
4. Ιωάννης Βασιλείου-Τσάφος Δ. Εξτρέμ 23/10/2003 1,87μ
6. Δημήτρης Τζηράς Δ. εξτρέμ 5/4/1991 1,90 μ.
8. Σταύρος Παπαδόπουλος Τ/Φ 28/5/2004 1,87 μ.
10. Παναγιώτης Νικολαϊδης Α. ίντερ 2/4/1990 1,94 μ.
11. Patrick Lemos (Βραζιλία) Πλέι μέικερ 23/5/1996 1,90 μ.
12. Goran Andelic (Μαυροβούνιο) Τ/Φ 12/3/1988 1,94 μ.
13. Χριστόδουλος Μυλωνάς Α. ίντερ 13/5/1995 1,90 μ.
14. Μιχαήλ-Νεκτάριος Στάθης Α. ίντερ 14/10/2002 2,00 μ.
15. Ευθύμιος Ηλιόπουλος Δ. Ίντερ 19/12/1996 1,95 μ.
16. Πέτρος Μπουκοβίνας, Τ/Φ, 8/3/1994, 1,89 μ.
17. Ignacio Plaza Jimenez (Ισπανία) Πίβοτ 10/1/1994 1,88 μ.
18. Ignacio Moya Florido (Ισπανία) Πλέι μέικερ 3/11/1988 1,88 μ.
19. Κωνσταντίνος Κοτσιώνης Α. ίντερ, 26/10/2002, 1,88 μ.
21. Νίκος- Αντώνης Ζαρίκος Α. εξτρέμ 24/5/1998 1,88 μ.
22. Τάσος Παπαδιονυσίου Πίβοτ 11/8/1990 1,90 μ.
23. Cristian Ugalde Garcia (Ισπανία) Α. εξτρέμ 19/10/1987 1,86 μ.
25. Sofiane Bendjilali (Αλγερία) Πίβοτ 28/3/1995 2,00 μ.
28. Νικόλαος - Μάριος Δικαιούλιας Πίβοτ 2/8/2003 1,90 μ.
34. Γιάννης Καλόμοιρος Α. ίντερ 23/05/1998 1,94 μ.
56. Abderrahim Berriah (Αλγερία) Δ. ίντερ 18/1/1988 1,95 μ.
99. Χρήστος Κεδέρης Α. εξτρέμ 29/4/1994 1,69 μ.

Προπονητής: Δημήτρης Δημητρούλιας
Συνεργάτες προπονητές: Αλέξης Αλβανός, Σπύρος Μπαλωμένος, Δημήτρης Καφφάτος
Γυμναστής: Αλέξανδρος Προβολισιάνος
Φροντιστής: Γιάννης Πέρρος
Φυσικοθεραπευτές: Σταύρος Τόϊλος - Κώστας Ψαρογιώργος, Παύλος Καλαβάζης
Γιατρός: Γιώργος Κελάλης
Team Manager: Ηλίας Χατσίκας
Αθλητικός Διευθυντής: Στάθης Παπαχαρτοφύλης
Διοικητικός Υπεύθυνος: Σταμάτης Παπασταμάτης

--------------------------------------------------

ΠΑΟΚ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1926 (χάντμπολ: 1999)
Διεύθυνση: Μικράς Ασίας (γήπεδο Τούμπας), Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310-9888000
Έδρα: Κλειστό Νεάπολης
Χρώματα: Μαύρο- Ασπρο
Ιστοσελίδα: http://www.acpaok.gr/
Πρόεδρος: Θανάσης Κατσαρής
Τίτλοι (6): 3 πρωταθλήματα (2009, 2010, 2015), 3 Κύπελλα (2012, 2015, 2017)

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Victor Gigov (Βόρεια Μακεδονία) Τ/Φ 4/12/1979 1,91 μ.
2. Φώτης Μισαηλίδης Πλέι μέικερ 7/1/1992 1,78 μ.
3. Άρης Μανωλούδης Δ. εξτρέμ 29/9/1999 1,80 μ.
4. Απόστολος Παλάσκας Α. ίντερ 30/11/1988 1,87 μ.
5. Διονύσιος Καραγκιοζόπουλος Δ. ίντερ 08/02/96 1,88 μ.
6. Γιώργος Βελισσαρίου Τ/Φ 22/4/2003 1,81 μ.
7. Τάσος Τσαμουρίδης Πίβοτ 18/4/1995 1,90 μ.
8. Γιώργος Δεληζάνος Α. εξτρέμ 14/10/1998, 1.73.
9. Αθανάσιος Παπάζογλου Δ. ίντερ 2002 1.92 μ.
10. Νικόλαος Νικολαΐδης Α. Εξτρέμ 13/02/92 1,84
11. Bogdan Meduric (Σερβία) Πίβοτ 25/6/1988 1,92 μ.
12. Γιώργος Μπάρμπας Τ/Φ 25/12/1982 1,93 μ.
14. Αλέξανδρος Αποστόλου Πίβοτ 25/2/1997 1,91 μ.
17. Πέτρος Βαφείδης Πίβοτ 29/9/1996 1,84 μ.
18. Λευτέρης Σεϊρεκίδης Πλέι μέικερ 9/4/1995 1,87 μ.
26. Βασίλης Καβουσανάκης Δ. εξτρέμ 10/07/1994 1,85 μ.
30. Δημήτρης Τριανταφυλλίδης Α. ίντερ 14/5/1999 1,95 μ.
33. Βασίλης Γιορανίδης Α. εξτρέμ 23/1/2002 1,79 μ.
36. Μίλτος Παπαγιώτας Α. εξτρέμ 6/5/2003 1,84 μ.
72. Luka Stojanovic (Σερβία) Πλέι μέικερ 19/3/1998 1,86 μ.
77. Νικόλαος Τζωρτζίνης Δ. εξτρέμ 25/02/02 1,94 μ.

Προπονητής: Πάνος Γούσιος
Συνεργάτης: Δημήτρης Περβανάς
Έφορος: Δημήτρης Χασεκίδης

--------------------------------------

ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1976 (χάντμπολ: 1984)
Διεύθυνση: Αγγελική Μπόμπου 5, Αργος
Τηλέφωνο: 27510-29418
Φαξ: 27510-61418
Έδρα: Κλειστό Νέας Κίου, ΔΑΚ Αργους
Χρώματα: Πράσινο- Μαύρο/ Μαύρο-Μαύρο
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρόεδρος: Βασίλης Λαμπρακάκης
Τίτλοι (3): 2 πρωταθλήματα (2012, 2014), 1 Τσάλεντζ Καπ (2012)

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Ihar Chernikau (Λευκορωσία) Τ/Φ 30/10/1997 1,95 μ.
5. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος Α. ίντερ 21/4/2002 1,95 μ.
7. Λευτέρης Κρεμαστιώτης Α. εξτρέμ 18/3/1994 1,74 μ.
8. Bruno De Oliveira Rodrigues (Βραζιλία) Δ. Ιντερ 13/10/1997 1,90 μ.
9. Χαράλαμπος Μάλλιος Πλέι μέικερ 6/8/1987 1,83 μ.
10. Γιόβαν Μούγιτς Πλέι μέικερ 20/1/2003 1,87 μ.
11. Τζούρο Μούγιτς Α. ίντερ 1/6/1992 1,97 μ.
12. Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου Τ/Φ 2/12/2003 1,86 μ.
20. Γιώργος Χιόνης Δ. Ιντερ 27/5/2004 1,80 μ.
21. Γρηγόρης Τζίμπουλας Α. εξτρέμ 23/1/2001 1,78 μ.
22. Akaki Patashuri (Γεωργια) Πλέι μέικερ 15/09/2002,91 μ.
23. Davit Zhvania (Γεωργία) Πίβοτ 5/10/2002 1,91 μ.
27. Olexandr Shevelev Πίβοτ (Ουκρανία) 2/12/1987 1,98 μ.
28. Βασίλης Μάνθος Πίβοτ 25/8/2000 1,90 μ.
33. Δημήτρης Κωστούλας Πλέι μέικερ 6/1/2004 1,76 μ.
36. Νίκος Σιατιρλής Πλέι μέικερ 4/1/1996 1,85 μ.

Προπονητής: Νίκος Γεωργιάδης
Συνεργάτες: Αντώνης Δάσκαλος

-------------------------------------------------

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 2003
Διεύθυνση: ΑΠΚ Κραχτίδης, τέρμα Φιλίππου Δράμα
Τηλέφωνο: 25210-23129- 6945908684
Ιστοσελίδα: www.drama1986.gr
Έδρα: ΑΠΚ Κραχτίδης
Χρώματα: Κόκκινο- Μπλέ - Άσπρο
Πρόεδρος: Σπύρος Ξανθόπουλος

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Έτος Γέννησης Ύψος
1. Ελευθέριος Παπάζογλου Τ/Φ 3/7/1997 1,92 μ.
2. Αχιλλέας Τόσκας Δ. ίντερ 1/10/2004 1,90 μ.
3. Λάμπρος Βάκκας Α. ίντερ 1994 1.95
4. Νικόλαος Καφαντάρης Δ. ίντερ 27/12/1994 2.00 μ.
5. Γιώργος Κουρτίδης Πλέϊ 1998 1,80 μ.
6. Πέταρ Μπουγκαρίνοβιτς (Σερβία) Α. ίντερ18/11/1994 1,90 μ.
7. Χρήστος Χαϊτίδης Α. εξτρέμ 26/71996 1,84 μ.
8. Ανέστης Κοβογλανίδης Πίβοτ 1992 1,80 μ.
9. Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου Πλέϊ 1989 1,71 μ.
10. Έκτορας Πολύδωρος Πίβοτ 1996 1,87 μ.
11. Βάνια Νίκολιτς (Σερβία) Πλέι μέικερ27/1/20011,90 μ.
12. Αλέξιος Τοζακίδης Τ/Φ 19/7/2004 1.86
14. Ευγένης Τουνγκελίδης Α. ίντερ 16/5/1997 1,90 μ.
15. Βασίλης Τορνικίδης Περιφερειακός 10/4/1998 1,85 μ.
17. Γρηγόρης Γκαμότσος Εξτρέμ 16/9/2000 1,85 μ.
20. Αναστάσης Καλαιτζίδης Δ. εξτρέμ 1.76
23. Hλίας Δεμερτζίδης Πλέι μέικερ 2002 1.78 μ.
55. Αδάμ Παπαδόπουλος Πίβοτ 1995 1.95 μ.
88. Αντώνιος Καβάζης Πλέι μέκερ 1.84 μ. 2005
91. Κωνσταντίνος Κρανιώτης Πλέι μέικερ 2002 1.82 μ.
99. Αρμάντο Σίνα Α. εξτρέμ 13/2/2002 1.72 μ.

Προπονητής: Αθανάσιος Βαλαβάνης
Συνεργάτες: Σάββας Δεμερτζίδης, Κωνσταντίνος Τσελίδης, Ηλίας Καλαϊτζίδης.
Τεχνικός Διευθυντής: Θεόδωρος Τογανίδης
Γεν. Αρχηγός: Κωνσταντίνος Παγωνίδης
Έφορος: Νικόλαος Μεσσήνης
Ιατρός: Χαράλαμπος Γιαπράκης
Φυσ/της: Θεόδωρος Σανίτσας, Αλέξανδρος Ιακωβίδης

-------------------------------------------------------------

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 2013
Διεύθυνση: Προέκταση Εγνατίας 118
Έδρα: Σπίτι του Χάντμπολ (Μίκρα 3)
Χρώματα: Πορτοκαλί- Μπλε- Άσπρο
Πρόεδρος: Γιώργος Μπαμπαράτσας

Το ρόστερ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Αλέξανδρος Πεχλιβάνης Τ/Φ 12/7/1982 1,90 μ.
2. Μάρκος Ζαφείρης Πίβοτ 25/08/1993 1,92 μ.
3. Γιώργος Ελευθεριάδης Πλέι μέικερ 22/8/2001 1,89 μ.
4. Γιάννης Γιαννακόπουλος Δ. εξτρέμ 7/2/1995 1,77 μ.
5. Γιάννης Μπάτζιος Πίβοτ 22/04/1999 1,95 μ.
6. Τάσος Τριανταφυλλίδης Πλέι μέικερ 15/1/1997 1,89 Μ.
7. Θοδωρής Αντωνιάδης Α. εξτρέμ 29/03/1998 1,79 μ.
8. Αντώνης Μέτσης Πλέι μέικερ 2/3/1991 1,83 μ.
9. Αλέξανδρος Παπαγεωργίου Α. ίντερ 30/01/2000 1,81 μ.
10. Νικόλας Κουκμίσης Πλέι μέικερ 21/06/19991,80 μ.
11. Κώστας Τσαμεσίδης Δ. ίντερ 2/7/1996 1,85 μ.
12. Καλλισθένης Γιαννακίδης Τ/Φ 5/12/1996 1,82 μ.
13. Κων/νος Κουκμίσης Α. εξτρέμ 17/09/2001 1,80 μ.
14. Γιώργος Σαμαράς Τ/Φ 26/3/1997 1,87 μ.
16. Ανδρέας Ορφανουδάκης Τ/Φ 26/12/1982 1,85 μ.
19. Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, Τ/Φ, 27/3/2002, 1,94 μ.
25. Πανταλέων Αλεξανδρίδης Πίβοτ 09/02/2002 1,87 μ.
27. Δημήτρης Παπαγεωργίου Δ. εξτρέμ 25/06/19981,82 μ.
40. Γιάννης Αλατσατιάνος Πίβοτ 16/05/1998 1,88 μ.
81. Ραφαήλ Λασκαρούδης Πλέι μέικερ 02/10/2001 1,78 μ.

Προπονητής: Μπάμπης Ανανιάδης
Έφορος- Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Αμπατζίδης

----------------------------------------------------------

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ
Η ταυτότητα
Ετος ίδρυσης: 1930 (χάντμπολ 1979)
Διεύθυνση: Νικολάου Τρυπιά 31, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλέφωνο/fax: 26610 300-90
Εδρα: Κλειστό Ιωνικού «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου»
Χρώματα: Μπλε- Λευκό
Πρόεδρος: Χρήστος Σύλλας
Τίτλοι (16): 10 πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1987, 1992, 1993, 1999), 5 Κύπελλα (1986, 1987, 1988, 1989, 1993), Σούπερ Καπ: 1999

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Αγάπιος Κιαρτζίδης Τ/Φ 1/8/2002 1,90 μ.
4. Σωτήρης Αϊβαλιώτης Α. ίντερ 27/11/1994 1,87 μ.
6. Αντώνης Αργυράκης Δ. ίντερ 21/8/1986 1,80 μ.
7. Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος Α. εξτρέμ 11/1/2002 1,85 μ.
8. Αχιλλέας Παπαδόπουλος Α. ίντερ 3/9/2001 1,85 μ.
11. Δημήτρης Ζαχάρης Α. ίντερ 25/1/1992 1,90 μ.
12. Δημήτρης Μπραουδάκης Τ/Φ 17/3/1996
13. Θανάσης Συγγάρης Τ/Φ 13/10/1991 1,90 μ.
18. Παναγιώτης Αϊβαλιώτης 17/10/1999 1,85 μ.
23. Νίκος Μάινας Δ. ίντερ 24/4/2000 1,85 μ.
35. Γιώργος Χελιώτης Πίβοτ 16/1/1990 1,92 μ.
71. Αντώνης Χάλαρης Δ. εξτρέμ 4/10/1993 1,72 μ.
17. Αγαμέμνονας Βασιλείου Πλέι μέικερ 17/12/2001 1,78 μ.
19. Ιωάννης Χαντέλης Α. ίντερ 28/11/1994 1,90 μ.
21. Χριστόδουλος Σιάτρας Α. εξτρέμ 3/3/2000 1,70 μ.
22. Λευτέρης Μπούτος Πλέι μέικερ 2/5/1997 1,75 μ.
24. Αλέξανδρος Καραμασιώτης Δ. εξτρέμ 11/2/2000 1,73 μ.
33. Γιώργος Μαντζόπουλος Πλέι μέικερ 16/4/1998 1,87 μ.
39. Βασίλης Λιόλιος Πλέι μέικερ 13/5/1999 1,80 μ.
77. Χρήστος Μπαλάσκας Πίβοτ 14/4/1999 1,98 μ.
99. Θωμάς Λόλας Δ. εξτρέμ 25/11/2000 1,72 μ.

Προπονητής: Γιάννης Αρβανίτης
Aθλητικός Διευθυντής: Αντώνης Λεωνίδας
Team Manager: Βαγγέλης Μαντζόπουλος
Γενικός Διευθυντής: Μιχάλης Φουντεδάκης

--------------------------------------------

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1979
Διεύθυνση: Μεσογείων 151, Μαρούσι,
Τηλέφωνο: 210- 6186056
Έδρα: Αθλητικό Κέντρο Δαϊς
Χρώματα: Ασπρο- Μπλε
Ιστοσελίδα: www.ased.gr
Πρόεδρος: Κωστής Ι. Δούκας
Τίτλοι (7): 3 πρωταθλήματα (1998, 2001, 2008), 4 κύπελλα (1998, 1999, 2008, 2010)

Το ρόστερ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
3. Γιάννης Παπαδάκης Πίβοτ 29/4/1998 1,89 μ.
4. Γιώργος Μαρκατάτος Πίβοτ 16/3/2000 1,99 μ.
5. Σπύρος Παγιάτης Α. ίντερ 2/5/2000 1,85 μ.
7. Χρήστος Τσιγαρίδας Πλέι μέικερ 13/9/2000 1,80 μ.
8. Δημήτρης Ζαφειράκης Πλέι μέικερ 28/1/2003 1,85 μ.
9. Λευτέρης Αναστασίου Α. ίντερ 5/8/2002 1,95 μ.
11. Διογένης Αποστολίδης Α. ίντερ 23/2/1996 1,91 μ.
12. Νίκος Ασλής Τ/Φ 2/12/2002 1,95 μ.
13. Ανδρέας Γερουλάνος Α. ίντερ 2/1/2002 1,71 μ.
14. Αλέξανδρος Γιάντσα Δ. ίντερ 25/10/2002 1,80 μ.
15. Λευτέρης Κοβάνης Α. εξτρέμ 28/1/2003 1,75 μ.
17. Ηλίας Πάνου Α. εξτρέμ 20/4/1996 1,80 μ.
19. Κώστας Ντούνης Δ. ίντερ 24/7/1993 1,83 μ.
20. Σωκράτης Χαριτωνίδης Πίβοτ 27/12/2004 1,95 μ.
21. Δημήτρης Κασιώνης Τ/Φ 9/4/2002 1,83 μ.
22. Γιώργος Βούλγαρης Πλέι μέικερ 22/6/2003 1,85 μ.
23. Φώτης Τζανιδάκης Πίβοτ 11/4/1994 1,85 μ.
24. Φίλιππος Νικολήνταης Τ/Φ 31/1/2003 1,88 μ.
25. Γιώργος Βασιλείου Πίβοτ 5/1/2004 1,88 μ.
51. Παναγιώτης Κολλύρης Τ/Φ 11/8/1999 1,91 μ.
99. Ιωάννης Στεφανίτσης Δ. εξτρέμ 15/10/2003 1,71 μ.
77. Σωτήρης Γιόσμου Πίβοτ 9/10/1990 1,82 μ.

Προπονητής: Κωστής Μπούνας
Συνεργάτης: Δήμος Σαμαράς

---------------------------------------------------

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1962 (χάντμπολ 1979)
Διεύθυνση: 16ης Οκτωβρίου 5α, Βέροια
Τηλέφωνο: 23310- 28455
Έδρα: Φιλίππειο
Χρώματα: Κόκκινο- Ασπρο
Ιστοσελίδα: www.filippos-veria.gr
Πρόεδρος: Γιώργος Φύκατας
Τίτλοι (15): 9 πρωταθλήματα (1977, 1986, 1988, 1989, 1990, 1991, 1994, 1995, 2003, 2016), 6 Κύπελλα (1985, 1992, 1993, 2003, 2007, 2016)

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Borys Kryuchkov (Ουκρανία) Τ/Φ 15/2/1988 2,02 μ.
2. Παντελής Κωστακίδης Α. εξτρέμ 4/7/1990 1,87 μ.
3. Νίκος Αρβανιτίδης Πίβοτ 22/6/1988 1,84 μ.
4. Κώστας Ρίζος Πλέι μέικερ 29/10/1999 1,80 μ
5. Alan Agovic (Μαυροβούνιο) A. Ίντερ 16/5/1999 1,95 μ.
6. Μίλο Σόφρανατς (Μαυροβούνιο) Πίβοτ 6/3/2000 1,85 μ.
7. Χαράλαμπος Μπαλτατζής Δ. ίντερ 6/10/2000 1,86 μ.
8. Χαράλαμπος Καραγιοβάνης Τ/Φ 27/12/2002 1,81 μ.
9. Παναγιώτης Κακαφίκας Δ. εξτρέμ 16/6/2004 1,78 μ.
10. Ιωακείμ Πετρομελίδης Α. εξτρέμ 31/12/2002 1,82 μ.
11. Εμίρ Μούγιτς (Μαυροβούνιο) Περιφερειακός 26/6/2001 1,85 μ.
12. Γιώργος Τσαμήτρος Τ/Φ 24/6/1996 1,87 μ.
13. Πέταρ Ατσίμοβιτς (Σερβία) Δ. ίντερ 17/4/1994 1,94 μ.
14. Βούτσκο Μίρβοβιτς (Σερβία) Περιφερειακός 26/9/2001 1,98 μ.
15. Κωνσταντίνος Κυριακίδης Πίβοτ 17/9/2002 1,90 μ.
16. Αντώνης Εμμανουήλ Δ. ίντερ 14/6/2001 1,89 μ
17. Κωνσταντίνος Κορώνας Δ. ίντερ 9/3/94 1,81 μ.
19. Κυριάκος Φιλόσογλου Πίβοτ 19/2/1998 1,85 μ.
22. Χρήστος Χατζημασούρας Α. εξτρέμ 25/4/97 1,88
23. Κωνσταντίνος Χουδαβερδόγλου Πίβοτ 14/3/02 1,83
25. Μιχαήλ Κουκουτσίδης Δ. εξτρέμ 30/9/00 1,75
33. Μενέλαος Καλλιαρίδης Τ/Φ 02/12/99 1,75
44. Βασίλης Φιλόσογλου Πίβοτ 13/01/99 1,85
47. Κωνσταντίνος Στανκίδης Τ/Φ 26/6/02 1,84
69. Σταύρος Παπαδόπουλος Α. εξτρέμ 28/5/1980 1,80 μ.
99. Χρήστος Παπαγιάννης Πλει μεικερ 02/7/02 1,82

Προπονητής: Μάριος Κατικαρίδης
Συνεργάτης: Ανέστης Δομπρής

----------------------------------------------------------------------

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ MANDYNAMIC
Η ταυτότητα
Ετος ίδρυσης: 1978
Διεύθυνση: Νικομηδείας 68, Εδεσσα
Τηλέφωνο/fax: 23810-25879
Εδρα: ΔΑΚ Εδεσσας
Χρώματα: Κόκκινο- Ασπρο- Μπλε
Πρόεδρος: Θωμάς Μουμτζιδέλλης

Το ρόστερ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Σάκης Αθανασίου Τ/Φ 8/5/1996 1,85 μ.
2. Ντανίλ Μποκάρεφ (Ρωσία) Περιφερειακός 11/2/1998 1,85 μ.
3. Στάνισλαβ Πετρίτσκο(Ουκρανία)Περιφερειακός22/3/19881,96 μ.
4. Μικίτα Γερμάσεβιτς (Λευκορωσία) Περιφερειακός7/8/1996 2,03
5. Σιάτοσλαβ Κρίβιτς (Ρωσία) Πίβοτ 1/1/2000 1,95 μ.
6. Γκεόργκι Τοκάρεφ (Ρωσία)Πλέι μέικερ 25/5/1999 1,83 μ.
7. Γιώργος Γάτσης Α. ίντερ 13/1/2003 1,87 μ.
8. Βαγγέλης Λιόφης Α. ίντερ 5/6/2004 1,78 μ.
9. Γιάννης Κράλλης Δ. ίντερ 1/3/1994 1,85 μ.
11. Γιάννης Αντωνιάδης Πίβοτ 17/5/2004 1,85 μ.
12. Ντιμίτρο Βέρεμτσουκ (Ουκρανία) Τ/Φ 10/5/1992 1,90 μ.
13. Χρήστος Μίγγας Πίβοτ 13/10/2000 1,85 μ.
14. Κωνσταντίνος Μπουτκάρης Α. εξτρέμ 1/10/2005 1,80 μ.
15. Παναγιώτης Τσέλιος Α. εξτρέμ 27/5/1999 1,70 μ.
16. Παναγιώτης Μπουτκάρης Τ/Φ 13/1/2004 1,80 μ.
17. Βασίλης Ταραμονλής Πίβοτ 7/1/2000 1,86 μ.
18. Βασίλης Καράτζιος Α. εξτρέμ 9/3/2005 1,70 μ.
19. Ιωάννης Σύρκος Τ/Φ 30/4/2004 1,87 μ.
20. Ιωάννης Στόμας Τ/Φ 19/10/2002 1,85 μ.
21. Θωμάς Κώστας Α. εξτρέμ 20/11/1995 1,83 μ.
22. Κώστας Μαρίνος Α. εξτρέμ 20/3/2004 1,72 μ.
23. Πέτρος Γκιώσης Δ. εξτρέμ 18/1/2004 1,73 μ.
24. Δημήτρης Μυλωνάς Δ. εξτρέμ 1/7/1996 1,89 μ.
30. Πέτρος Κυριακού Δ. εξτρέμ 20/1/1994 1,86 μ.
36. Παναγιώτης Μησιρλίδης Περιφερειακός 10/6/2002 1,83 μ.
73. Θανάσης Γιαννούσης Πίβοτ 3/8/2004 1,81 μ.
88. Κωνσταντίνος Μουμτζιδέλλης Πλέι Μέικερ 1/3/2004 1,80

Προπονητής: Αλέξανδρος Ταρινίδης
Συνεργάτης: Αλέξανδρος Εφραιμίδης

---------------------------------------------------------------------------

Olympic Diagnostic ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1973 (χάντμπολ:1979)
Διεύθυνση: Π. Ράλλη 131, Νίκαια
Τηλέφωνο: 210-4920820
Έδρα: Κλειστό γυμναστήριο «Μάνος Λοίζος»
Χρώματα: Κίτρινο-Μπλε
Site: www.arisnikeas.gr
Πρόεδρος: Γιώργος Χαλκίδης

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
2. Χρήστος Αποστολόπουλος Δ. εξτρέμ 13/11/1996 1,83 μ.
3. Γεράσιμος Ασβεστάς Πίβοτ 17/9/2001 1,84 μ.
4. Ουρος Ζιβουλοβιτς Α. ίντερ 3/5/1996 1,94 μ
5. Γιάννης Ταουσάνης Πίβοτ 1/11/1996 1,80μ.
6. Παναγιώτης Αθανασίου Αρ. εξτρέμ 15/12/1997 1,72 μ.
7. Κώστας Βλάχος Πίβοτ 11/8/2001 1,84 μ.
8. Γιώργος Μελετάκος Δ. εξτρέμ 1/9/1996 1,81μ.
9. Σαμαράς Αλεξανδρος Α. εξτρέμ 7/12/1996 1,82 μ
10. Κώστας Τόμσον Α. ίντερ 29/9/1998 1,89 μ.
11. Δημήτρης Μελετάκος Πλέι μέικερ 1/9/1996 1,82 μ.
12. Κώστας Τζάνος Τ/Φ 10/11/1996 1,82 μ.
13. Ηλίας Βαλαωρας Δ. ίντερ 5/6/1999 1,90 μ
14. Αλέξανδρος Τζανίνος Α. εξτρέμ 9/10/2000 1,70 μ.
15. Μιχάλης Εφραιμίδης Τ/Φ 15/6/2002 1,83 μ
16. Μάριος Τζανακάκης Τ/Φ 15/8/1986 1,88 μ.
17. Χρήστος Τσαμούρης Πλέι μέικερ 13/2/2001 1,75 μ.
18. Θανάσης Μάργαρης Εξτρεμ 24/02/1998 1,84 μ
19. Γιάννης Κοκκοράκης Α. εξτρέμ 6/7/2000 1,79μ.
21. Αργύρης Ταβλαρίδης Α. εξτρέμ 16/1/1998 1,74 μ.
22. Θεολόγος Ακερμανίδης Α. εξτρέμ 19/2/2001 1,74 μ.
30. Σαρκίς Χουρσουντιάν Δ. ίντερ 11/7/2000 1,94 μ.
35. Χαράλαμπος Πατσουλίνης Δ. εξτρέμ 16/9/2000 1,74 μ.
43. Βαγγέλης Γραμματικόπουλος Α. ίντερ 1/1/1982 1,82 μ.
94. Γεράσιμος Βλαχοθανάσης Τ/Φ 1/6/1994 1,85 μ.

Προπονητής: Γιάννης Γρηγοράκης
Προπονητής Τ/Φ: Βαγγέλης Ρασπίτσος
Γενικός Αρχηγός: Βαγγέλης Κουρεντζής
Έφορος: Διονύσης Ασβεστάς

-----------------------------------------------------------

Η.C. ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 2019
Διεύθυνση και Έδρα: Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γραμματικός»
Τηλέφωνο: 6944854148
Χρώματα: Μπλε / Μαύρο
Ιστοσελίδα: https://hcsalamina.webnode.gr/

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Έτος Γέννησης Ύψος
1. Γιάννης Φίλης Τ/Φ 1993 1.85 μ.
3. Γιώργος Μπακαούκας Α. εξτρέμ 2002 1.84 μ.
5. Κουτσόπουλος Αντρέας Πλέι μέικερ 1998 1.85 μ.
7. Αργύρης Πετράκος Πλέι μέικερ 1997 1.85 μ.
8. Κοντάκος Νίκος Α. Ίντερ 1997 1.80 μ.
10. Νεκτάριος Μπούζος Α. εξτρέμ 1990 1.80 μ.
11. Δημήτρης Τσαρπαλής Πίβοτ 2000 1.81 μ.
12. Μαρίνος Κόρρος Τ/Φ 2000 1.85 μ.
15. Νικόλαος Χιώτης Πίβοτ 1980 1.80 μ.
16. Σπύρος Καρδάσης Τ/Φ 1998 1.86 μ.
18. Χαράλαμπος Τρούλος Δ. εξτρέμ 2001 1.86 μ.
19. Αχιλλέας Κλημάνογλου Α. ίντερ 1983 1.83 μ.
20. Φώτης Τσομπανίδης Πίβοτ 1996 1.92 μ.
21. Κλήμης Πασλής Α. ίντερ 1993 1.80 μ.
22. Παναγιώτης Βασιλόπουλος Πίβοτ 1991 1.83 μ.
26. Δημήτρης Σκυφτός Πίβοτ 1998 1.84 μ.
37. Αλέξανδρος Χαραλάμπους Πλέι μέικερ 1996 1.85 μ.
60. Γιάννης Δίπλαρος Α. ίντερ 1992 1.87 μ.
77. Δημήτρης Γεωργακόπουλος Α. εξτρέμ 1999 1.75 μ.
93.Θανάσης Σκαρλάτος Τ/Φ 1998 1.80 μ.
95. Σταύρος Παπαδόπουλος Πίβοτ 1994 1.92 μ.
Προπονητής: Χρήστος Χριστοδούλου
Συνεργάτης: Χιστόφορος Μπακαουκας
Συνεργάτης: Ηλίας Αποστολίδης
Γενικός Αρχηγός: Λυκούργος Μητσάκος

-----------------------------------------------------------------------

Ε.Γ.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ «ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ»
Έτος ίδρυσης: 1974
Διεύθυνση: Αντωνίου Κωνσταντινίδη (Τέρμα), Τ.Θ.1
Τηλέφωνο: 2332111027, 6940985311
Φαξ: 2332110348
Έδρα: ΔΑΚ Νάουσας
Χρώματα: Πορτοκαλί - Μπλε
Ιστοσελίδα: zafirakishc.blogspot.com
Πρόεδρος: Δέσποινα Ράλλη

Το ρόστερ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Ronan Le Peillet (Γαλλία) Τ/Φ 12/8/1996 1,83 μ.
4. Βασίλης Μπόλας Α. ίντερ 2/8/1998 1,83 μ.
5. Κώστας Tζουβάρας Δ. ίντερ 10/3/1996 1,92 μ.
6. Σταύρος Μαυροδουλάκης Α. ίντερ 28/6/1998 1,79 μ.
7. Γιάννης Γαλίτης Α. εξτρέμ 15/5/2000 1,79 μ.
8. Γιάννης Καραμπέλκος Τ/Φ 2004 1,90 μ.
11. Γιώργος Θεοδωρόπουλος Πλει Μεικερ 29/9/1996 1,78 μ.
17. Πέτρος Ρότζιος Δ. εξτρέμ 24/5/1996 1,73 μ.
18. Σπύρος Μπιλιούρης Πλει Μεικερ 10/10/2004 1,81 μ.
21. Παναγιώτης Πινακούδης Α. εξτρέμ 21/12/1996 1,82 μ.
22. Νίκος Τσαγκεράς Α. εξτρέμ 11/6/1997 1,83 μ.
24. Πασχάλης Πίτος Πίβοτ 8/3/1992 1,90 μ.
34. Γιώργος Δάιος Τ/Φ 29/3/2004 1,93 μ.
69. Κανιζάι Νεμπόισα (Ουγγαρία) Δ. ίντερ 24/8/1994 1,95 μ.
80. Αθανάσιος Μπουμπουλεντρας Τ/Φ 28/7/1994 1,80 μ.
88. Σοφοκλής Τσάτσας Πιβοτ 25/4/1996 1,89 μ.
99. Πέτρος Διδασκάλου Πλει Μεικερ 21/3/1992 1,76 μ.

Προπονητής: Κωνσταντίνος Δεληγιάννης
Συνεργάτης: Φώτιος Παπουτσής
Συνοδοί: Θεολόγης Κασάπης, Γρηγόρης Αποστολίδης

----------------------------------------------------------

Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1976 (χάντμπολ 1982)
Διεύθυνση: Εμπορ. Κέντρο Αλεπού, 49100, Κέρκυρα
Τηλέφωνο/fax: 26610 300-90
Έδρα: ΕΑΚ Κέρκυρας
Χρώματα: Κόκκινο- Λευκό
Πρόεδρος: Σπύρος Περούλης

Το ρόστερ
Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Άγγελος Γεωργαλής Τ/Φ 7/5/2000 1,94 μ.
2. Μοχάμεντ Ελχαραγκάουι (Αίγυπτος) 3/5/1996 1,84 μ.
5. Χαράλαμπος Κυπριώτης Πλέι μέικερ 7/3/2006 1,75 μ.
6. Χρήστος Δημητρέλλος Πίβοτ 21/7/1995 2,00 μ.
10. Χαράλαμπος Κορακιανίτης Α. ίντερ 21/9/1987 1,80 μ.
11. Αχμάντ Αλσάμπα Πλέι μέικερ 23/6/1994 1,92 μ.
12. Ευγενίος Κουλούρης Τ/Φ 31/7/1985 1,86 μ.
13. Ιωάννης Πάλλας Πίβοτ 14/2/2000 1,80 μ.
14. Αντώνης Κόντης Πλέι μέικερ 7/10/1991 1,75 μ.
17. Εμίρ Ντούλοβιτς (Μαυροβούνιο) Α. ίντερ 22/2/2000 2,04 μ.
18. Γιάννης Σκουρτάι Α. ίντερ Α. ίντερ 9/1/2003 1,92 μ.
20. Γιώργος Κοσκινάς Τ/Φ 17/9/1993 1,87 μ.
21. Ανέστης Κυριακίδης Πλέι μέικερ 7/10/1991 1,75 μ.
22. Κώστας Τσιλιμπάρης Τ/Φ 31/7/1979 1,95 μ.
23. Δημήτρης Δελλής Δ. ίντερ 11/6/1993 1,88 μ.
24. Κώστας Ανδριώτης Τ/Φ 6/2/2003 1,77 μ.
25. Χαράλαμπος Ασμάνογλου Δ. εξτρέμ 20/3/1998 1,82 μ.
26. Σπύρος Σουλάνης Α. εξτρέμ 22/3/2000 1,80 μ.
77. Αγγελος Τσίλης Α. εξτρέμ 6/11/1992 1,84 μ.
88. Βέλιμπορ Μάνιτς (Βοσνία) Πίβοτ 26/5/1987 1,89 μ.
99. Θανάσης Νάστος Α. εξτρέμ 2/6/1998 1,85 μ.

Προπονητής: Κωνσταντίνος Μιχαλάκης
Συνεργάτης: Κώστας Τσιλιμπάρης

----------------------------------------------------------

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ

Η ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 1925
Διεύθυνση: Πλ. Αλεξάνδρας, 185-34 Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210-4190902-3
Φαξ: 210-4111692
Έδρα: Κλειστό Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»
Χρώματα: Κόκκινο-Λευκό
Ιστοσελίδα: https://www.olympiacossfp.gr
Πρόεδρος: Μιχάλης Κουντούρης
Τίτλοι (4): Νταμπλ (2018, 2019)

Το ρόστερ
Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Κώστας Κοτανίδης Τ/Φ 2/7/1992 1,84 μ.
2. Αλέξανδρος Κουκουλάς Δ. ίντερ 13/5/2003 1,92 μ.
7. Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης Πίβοτ 20/2/1998 1,95 μ.
8. Γιώργος Παπαβασίλης Α. εξτρέμ 31/7/2000 1,82 μ.
10. Μάρκο Μπούντιτς (Κροατία) Δ. εξτρέμ 2/8/1997 1,87 μ.
12. Μάρκο Τερλέτσκι Τ/Φ 5/8/2000 1,95 μ.
16. Ταξιάρχης Παπαδημητρίου Τ/Φ 6/4/1998 1,86 μ.
17. Πέτρος Κανδύλας Πλέι μέικερ 28/2/1991 1,97 μ.
20. Γαρύφαλλος Μπάγιος Δ. εξτρέμ 26/4/1994 1,78 μ.
22. Βύρων Παπαδόπουλος Α. εξτρέμ 22/2/1986 1,78 μ.
23. Χαράλαμπος Δομπρής Πλέι μέικερ 23/7/1994 1,87 μ.
24. Θόδωρος Δεληχρήστος Πλέι μέικερ 17/6/2000 1,88 μ.
25. Βούκασιν Ρακότσιγια (Σερβία) Α. ίντερ 26/4/1996 1,95 μ.
30. Ανδρέας Αραπακόπουλος Πίβοτ 15/11/1994 1,85 μ.
32. Νίκος Πασσιάς Α. ίντερ 17/2/1995 1,92 μ.
33. Άνχελ Μοντόρο (Ισπανία) Δ. ίντερ 10/4/1989 2,12 μ.
66. Στέφανος Μιχαηλίδης Πίβοτ 15/5/1994 2,00 μ.

Προπονητής: Γιώργος Καρασαββίδης
Προπονητής Β : Νικόλαος Σκοδριάνος
Αθλητικός Διευθυντής: Γρηγόρης Σανίκης
Team Manager: Κώστας Καραμπουρνιώτης
Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Τυρογαλάς
Γυμναστής: Δημήτρης Στούμπης
Φροντιστής: Νίκος Χάλαρης
Ιατρός: Γιώργος- Γρηγόρης Καραχάλιος
Γραφείο Τύπου: Σταύρος Ζαζάνης, Κώστας Δελεχάς

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

sidiropoulos

studio 69