tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Φίλιππος απέκτησε τον Vucko Mrvovic

Το τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου, ενισχύθηκε  δυναμικά με ακόμα έναν παίκτη από τη Σερβία.

Ο λόγος για τον διεθνή, Vucko Mrvovic, ο οποίος από τα γήπεδα της Σερβίας, τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα παίζει στα γήπεδα της Ελλάδας με την φανέλα του Φιλίππου από τη θέση του Περιφερειακού.

"Σε αυτό το σημείο βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως για τον Vucko, η έδρα των αγώνων μας, το Φιλίππειο, αποτελεί γνώριμο μέρος καθώς έπαιξε τον Δεκέμβριο του 2018 με την Εθνική Εφήβων της Σερβίας φιλικό, ενάντια στην Εθνική Εφήβων Ελλάδας!

Ο Vucko είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερβικού χάντμπολ. Έχει ύψος 1.98, και μετράει ήδη στο ενεργητικό του 31 συμμετοχές σε παιχνίδια Νέων – Εφήβων της Σερβίας, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του στην Α’ κατηγορία στο Σερβικό Πρωτάθλημα με την Spartak Subodica.

Με την απόκτηση του Vucko, οι ξένοι παίκτες στην ομάδα διαμορφώνονται σε πέντε (Borys Kriuchkov, Alan Agovic, Milo Sofranac, Emir Mujic), κι έπεται συνέχεια..

Σε δηλώσεις του ο Vucko Mrvovic ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στο δυναμικό του Φιλίππου.

Σίγουρα, είναι μια νέα και σπουδαία εμπειρία για μένα. Μια καινούρια σελίδα στη ζωή μου και την επαγγελματική μου καριέρα. Προσχωρώ στον Φίλιππο με την επιθυμία και την ελπίδα ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος και θα ανέβουμε στο θρόνο. Ο Φίλιππος είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και αξίζει τα καλύτερα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.»

Vucko καλωσήρθες στον Φίλιππο! Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69