tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζει στον Φίλιππο ο Βασίλης Φιλόσογλου

Ο Φίλιππος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Φιλόσογλου. Ο Βασίλης Φιλόσογλου, είναι ένας ακόμα παίκτης, που «γεννήθηκε» από την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, και θα συνεχίσει να την ενισχύει δυναμικά και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις του ο παίκτης ανέφερε: «Αρχικά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέγγιση της ομάδας προς το πρόσωπό μου η οποία ήταν πολύ θερμή. Μολονότι η περσινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη με την όλη κατάσταση του κορονοϊού, η ομάδα απέδειξε πως έχει μέταλλο και θέληση για το καλύτερο. Φέτος, οι στόχοι είναι υψηλοί, πράγμα που αποτελεί κίνητρο για κάθε αθλητή.»

«Γέννημα - θρέμμα» καθώς είναι του Φιλίππου, ο 22χρονος Βασίλης, παραμένει στη θέση του πίβοτ και αποτελεί έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας μας. Ο Βασίλης αποτελεί υποδειγματικό παράδειγμα ενός αφοσιωμένου παίκτη και τον διακρίνουν όλα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν σπουδαίο. Έμπειρος, συνεργάσιμος και προσηλωμένος στον στόχο, και το βασικότερο είναι ότι αποτελεί απόδειξη «ταλέντου» καθώς «γαλουχήθηκε» από την ομάδα μας και συνεχίζει να ακολουθεί ανοδική πορεία μέσα από αυτή. Ο Βασίλης θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Φιλίππου, Γιώργος Φύκατας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69