tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανανέωσε την συνεργασία του με τον Φίλιππο ο Παντελής Κωστακίδης

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και διεθνής με την Εθνική ομάδα, Παντελής Κωστακίδης θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα παραμένοντας πιστός στην ομάδα της πόλης του, από που έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής του χάντμπολ. Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του προέδρου του Φιλίππου Γιώργου Φύκατα, παρόντος του επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Χάντμπολ και εκ των χορηγών της ομάδας, Παναγιώτη Σακελλαρίου, υπήρξε ταύτιση απόψεων και κοινό όραμα για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο Παντελής Κωστακίδης, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω για ακόμα μια χρονιά στην ομάδα της πόλης μας. Ο Φίλιππος είναι ένας ιστορικός Σύλλογος και χρειάζονται σταθερά βήματα για να επιστρέψει και πάλι στη θέση που του ανήκει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος με όλες μας τις δυνάμεις. Στα δύσκολα χρόνια του κορονοϊού που διανύουμε, εύχομαι πρωτίστως να έχουμε υγεία και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα υπό φυσιολογικές συνθήκες.»

Ο Παντελής Κωστακίδης θα στελεχώσει την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου με διπλό ρόλο. Αφενός με την ιδιότητα του παίκτη για το Πρωτάθλημα Handball Premier και αφετέρου θα προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του στα τμήματα Ανάπτυξης. Ο δεύτερος ρόλος χρήζει ιδιαίτερης σημασίας καθώς τα τμήματα Ανάπτυξης χρειάζονται ώθηση από έναν πεπειραμένο Πρωταθλητή που έχει την ικανότητα με την επιστημονική του γνώση να δώσει σωστές κατευθύνσεις.

«Οι Πανεπιστημιακές του γνώσεις σε συνδυασμό με τον Πρωταθλητισμό, θα δημιουργήσουν γερές βάσεις στα «νεαρά» πατήματα και θα «γεννηθούν» κι άλλοι μελλοντικοί Πρωταθλητές», τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Φύκατας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνουμε με τον Παντελή. Ο Παντελής έκανε τα «πρώτα του βήματα» στον Φίλιππο, εξελίχθηκε ανοδικά στην πορεία, καθότι και διεθνής παίκτης και πλέον θα μοιραστεί τις εμπειρίες του και με τους μικρούς μας αθλητές. Πρόκειται για έναν παίκτη «κόσμημα» για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μαζί με τον Παντελή χτίζουμε την ομάδα Ανδρών και μαζί με τον Παντελή θα αναθρέψουμε τα παιδιά μας!».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69