tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον ΠΑΟΚ ο Τζωρτζίνης

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου, ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τον Βεροιώτη αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 2002, ο Νίκος Τζωρτζίνης έχει ύψος 194cm και αγωνίζεται τόσο ως δεξιός εξτρέμ όσο και ως δεξιός ίντερ.

Η καριέρα του ξεκινά από τον Φίλιππο Βέροιας, εκεί όπου ανδρώνεται χαντμπολικά. Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά «projects» του ελληνικού χάντμπολ.

Διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων της χώρας μας, αναμένει καρτερικά την «χρυσή» κλήση στην Εθνική Ανδρών.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή με το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα ανήκω σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη που έδιξαν στο πρόσωπο μου καθώς επίσης και τον κ. Σαράφη, ο οποίος με μεγάλωσε «χαντμπολικά» και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία για όλους».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69