tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχωρεί από τα διοικητικά του Φιλίππου και ο Γιώργος Τάκης

Μετά τον Στέργιο Παπαδημητρίου, και ο Γιώργος Τάκης αποχωρεί από τα διοικητικά του Φιλίππου. Στην επιστολή του αναφέρει:

"Ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει σήμερα εδώ. Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στα διοικητικά του Φιλίππου Βέροιας ολοκληρώθηκε μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης προσπάθειας. Φεύγω περήφανα γιατί μπόρεσα να υπηρετήσω με αξιοπρέπεια και σεβασμό τον μεγαλύτερο σύλλογο του Ελληνικού Handball, φεύγω περήφανα γιατί γνωρίζω καλά ότι πολέμησα με ανιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια για το συμφέρον ΜΟΝΟ του συλλόγου, φεύγω περήφανα γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είμαι "Φίλιππος".

Οι συγκινήσεις, οι χαρές, οι λύπες, οι αγωνίες και τα όνειρα για ένα Φίλιππο ζωντανό και μεγάλο περίσσευαν όλα αυτά τα χρόνια. Είδα τον Φίλιππο να κατακτά πρωταθλήματα, είδα τον Φίλιππο να παίζει σε τελικό Ευρώπης, είδα τον Φίλιππο ένα σκαλοπάτι πριν την πτώση στην Α2. Είδα έναν Φίλιππο ενωμένο να κάνει θαύματα και να κατακτά τις κορυφές μια-μια, είδα όμως και το Φίλιππο να διασπάται σε χίλια κομμάτια, να μην είναι πλέον μία οικογένεια και να απαξιώνεται από τους ίδιους τους ανθρώπους του, από τα ίδια του τα παιδιά.

Δεν μου επιτρέπεται να αφήσω αιχμές για τίποτα και για κανέναν, αντίθετα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και ειλικρινά όλους όσους προσέφεραν και προσφέρουν στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, γιατί χωρίς αυτούς και την πολύτιμη συμβολή τους ο Φίλιππος δεν θα υπήρχε.

Εύχομαι ο Φίλιππος να βρει ξανά τον δρόμο του... να συνεχίσει να παράγει αξίες και ιδανικά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69