tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Γιώργος Γιούπης στον πάγκο του Φιλίππου

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιούπη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Ο Ελληνας τεχνικός, επιστρέφει στην οικογένεια του Φιλίππου, από το πόστο του προπονητή. Ο σχεδιασμός της νέας αθλητικής χρονιάς, αρχίζει να υλοποιείται με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, ο οποίος συμβαδίζει με το όραμα και την στρατηγική της Διοίκησης.

Πρώτος στόχος είναι η συμφωνία με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές , οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους τα προηγούμενα δύο χρόνια , έτσι ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα του Φιλίππου. Τους το αναγνωρίζουμε και θα είναι απαράβατος όρος στις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με επιλεγμένους αθλητές , οι οποίοι απέδειξαν μέσα από την πορεία τους αθλητικό ήθος , αγωνιστική ετοιμότητα και πάθος.
Η ομάδα φέτος θα υποστηρίζεται και από γυμναστή φυσικής κατάστασης.

Όσο αφορά τους Εφήβους, προέχει η ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Θα σεβαστούμε οποιαδήποτε επιλογή τους , υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε και στον κ.Ηλία Γραμματικόπουλο, ο οποίος απέδειξε για το χρονικό διάστημα που συμφωνήθηκε να προπονεί την ομάδα, ότι το ήθος , η προσπάθεια και το πείσμα του , μας υπενθύμησε τις αξίες και το αθλητικό ιδεώδες με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές αθλητών του Φιλίππου. " Ηλία σε ευχαριστούμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69