tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην μάχη των πλέι άουτ ρίχνεται το Σάββατο ο Φίλιππος

Στην μάχη των πλέι αουτ ρίχνεται το Σάββατο στις 6μμ ο Φίλιππος. Θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, τον Άρη Νικαίας. Το πρώτο ματς διεξάγεται στην Βέροια και στόχος του Φιλίππου είναι οι δυο νίκες για αυτόματα εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Σε δήλωσή του ο ίντερ του Φιλίππου Διογένης Αποστολίδης σημείωσε: «Εμείς σαν Φίλιππος Βέροιας σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχουμε στόχο τη νίκη. Η κατάσταση που ζούμε φέτος είναι πρωτόγνωρη για το 90% των παικτών. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας καθώς είναι μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας δώσει ώθηση για τη νίκη. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές της σειράς».

Ο Γιώργος Μελετάκος, αθλητής του Άρη Νίκαιας σημείωσε: "Είμαστε πάνοπλοι και έτοιμοι για το παιχνίδι στη Βέροια. Σεβόμαστε την ιστορία και την παράδοση που έχει ο Φίλιππος αλλά πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν σκοφτόμαστε τις δεύτερες ευκαιρίες. Στόχος μας είναι το διπλό αύριο και το ζευγάρωμα στις νίκες την Μ.Τετάρτη για να μείνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κατηγορία. Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε στο αυριανό παιχνίδι την τακτική που δουλεύουμε αυτές τις βδομάδες και στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69