tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ θα κλείσει το 2018 ο Φίλιππος

Με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του 2018 ο Φίλιππος. Η ΑΕΚ που κάνει πρωταθλητισμό είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης απέναντι σε έναν Φίλιππο με πολλές αδυναμίες στο ρόστερ του. Αγωνιστικά, την προσπάθεια του Φιλίππου δεν θα ενισχύσει ο Τσαμουρίδης ενώ αντίθετα η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης.

«Παίζουμε μία επαγγελματική ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω να αγωνιστούμε ελεύθερα μεν, ανταγωνιστικά δε, απολαμβάνοντας το παιχνίδι» σχολίασε στο e-handball.gr ο προπονητής του Φιλίππου Ευθύμης Πιπελίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Στάθης Ζαμπούνης, αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, δήλωσε στο e-handball.gr: «Η ομάδα έδειξε στον αγώνα με τον Δούκα ότι ξεπέρασε το σοκ της ήττας και της κακής εμφάνισης με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το πλαίσιο θέλουμε όλοι να συνεχίσουμε και κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, σε έναν αγώνα που αποτελεί τον τελευταίο της χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι θεωρητικά είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα αν δεν το αποδείξουμε στο γήπεδο. Η ομάδα μας με τις δύο εμφανίσεις κόντρα σε Διομήδη και ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό της, καθώς συνολικά με τα αποτελέσματα που πραγματοποίησε και στην Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη, έδειξε τη δυναμική της. Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει είναι υπέρ για την ομάδα μας και πιστεύω ότι στο τέλος που κρίνονται οι τίτλοι θα είμαστε όπως πρέπει για να πρωταγωνιστήσουμε».

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69