tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Έδεσσα το Σάββατο ο Φίλιππος

Στην Έδεσσα κόντρα στον Εδεσσαϊκό θα αγωνιστεί το Σάββατο, στις 6μμ, ο Φίλιππος. Είναι ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κυρίως για τους γηπεδούχους που "καίγονται" για βαθμούς και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρο,

Για τον Φίλιππο, είναι ένα ματς με νέο προπονητή τον Ευθύμη Πιπελίδη. Μιλώντας για το ματς σημείωσε:«Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο του Φιλίππου καθώς ανέλαβα τη Δευτέρα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι δίπλα μου. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση. Το βασικό για εμάς είναι να μην χάσουμε τη συνοχή και τη συγκέντρωσή μας. Στόχος μας είναι να μπλοκάρουμε τα ατού του αντιπάλου. Αν καταφέρουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι για 45-50 λεπτά τότε το άγχος θα μεταφερθεί στον αντίπαλο. Ο Αερωπός είναι το φαβορί σε πολλά επίπεδα. Εμείς θα προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε καλύτεροι και να διορθώνουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας».

«Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά από θετικά αποτελέσματα, με πρώτο μας στόχο τον αυριανό αγώνα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά. Τα παιδιά έχουν διάθεση και είναι έτοιμα να μπουν στο γήπεδο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και τελικά να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε στο e-handball.gr, ο τεχνικός του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Δαϊς 17:00, Δούκας- Άρης Νίκαιας (Σκλαβενίτης- Φωκίτης, Κορρές)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Φίλιππος Βέροιας (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Θοεοδάκης)

Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- ΠΑΟΚ (Νάσκος- Χαρίτσος, Αγγελίδης)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, Πυλαία- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Θεοδοσάκης)

Κραχτίδη 17:00, Δράμα- ΧΑΝΘ (ΕΡΤ3) (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Χατζηγεωργίου)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69