tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Νίκος Ζλατάνος στον Διομήδη

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Ζλατάνου ανακοίνωσε ο Διομήδης. Ο Ζλατάνος αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας από το 2005 έως και το 2012. Αναδείχθηκε 3 φορές καλύτερος τερματοφύλακας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2009/10 (Άργος), Εφήβων 2011/12 (Δράμα) και Εφήβων 2012/2013 (Άργος).

Αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από το 2012 έως το 2018, κατακτώντας το 2016 το νταμπλ. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στην Εθνική Ανδρών στα προκριματικά Παγκοσμίου το 2014 σε αγώνες μπαράζ στην Πάτρα και στην Κύπρο.

Ο Νίκος Ζλατάνος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Διομήδη στο Facebook: «Έπειτα από 13 χρόνια στις ακαδημίες και το αντρικό τμήμα του Φιλίππου, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενό μου βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φιλίππου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων προς το πρόσωπό μου. Ανοίγει μια καινούργια σελίδα για εμένα. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της αγέλης των Λύκων. Έρχομαι στον Διομήδη γεμάτος πάθος και όρεξη για νέες διακρίσεις . Εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους τους ανθρώπους του Ελληνικού χάντμπολ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69