tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλίππου στο χάντμπολ

Diarkiass

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλίππου Βέροιας στο χάντμπολ για την αγωνιστική χρονιά 2014 – 2015 και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζήτηση αναμένεται μεγάλη.

 

"Η ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη της Βέροιας, η οποία δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η μητρόπολη του χάντμπολ, με τον Φίλιππονα πρωταγωνιστείεδώ και δεκαετίες σε πρωτάθλημα, κύπελο και Ευρώπη.  

 

Στο βωμό της συνέχισης αυτής της καταπληκτικής πορείας θα αγωνιστούμεκαι φέτος ως διοίκηση για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για τον Φίλιππο του «αύριο», ευχόμενοι να φανούμε αντάξιοι των προκατόχων μας.

 

Θεωρούμε ότι το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην συμμετοχή του απλού φίλαθλου και η σημαντικότερη στήριξη έρχεται μέσα από την αγάπη και την διατήρηση ενός κλίματος εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας.Έτσι, απευθυνόμαστε σε όλους όσους έχουν δείξει εμπράκτως την αγάπη τους στο Φίλιππο, όλα αυτά τα χρόνια και τους καλούμε να δώσουν και πάλι το βροντερό παρόν τους και να αποδείξουν με την στάση και την δύναμη τους ότι ο Φίλιππος θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.Θα χαρούμε πολύ να είμαστε όλοι μαζί, καθόλη την διάρκεια της φετινής περιόδου, σε πρωτάθλημα και κύπελο, παρακολουθώντας τον αγώνα της ομάδας μαςκαι να την χειροκροτήσουμε σε μια αξιοπρεπή πορεία με στόχο την διεκδίκηση νέων διακρίσεων.

 

Με την απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας στηρίζουμε τον αγώνα αυτό και ευελπιστούμε ότι όλοι μαζί θα κατορθώσουμε να πετύχουμε αξίες που προάγουν τον αθλητισμό, θέτοντας τον ως μια από τις πρωταρχικές ενασχολήσεις των παιδιών μας" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.  

 

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι :

Member,κόστος 30 ευρώ.

Silvermemberκόστος 50 ευρώ.

Golden member,κόστος 100 ευρώ.

 

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους αγώνες εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Α1, στο κύπελο Ελλάδας και τους φιλικούς αγώνες της περιόδου 2014 – 2015.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69