tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τραπεζανλίδης: Συνεχίζει στην προεδρία και απευθύνει κάλεσμα για να στελεχώσει θέσεις της διοίκησης

trapezanlidis giorgos

Την πρόθεσή του να συνεχίσει στο τιμόνι του Φιλίππου εξέφρασε με συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τραπεζανλίδης. Στις δηλώσεις του, ξεκίνησε κάνοντας έναν μικρό απολογισμό. «Επτά χρόνια υπηρετώ τον Φίλιππο. Έχω ξοδέψει χρήματα, αφιέρωσα χρόνο υπηρετώντας τον σύλλογο με υπευθυνότητα. Λειτούργησα αποτελεσματικά φέρνοντας επιτυχίες κι έχτισα κάτι πάνω σε βάσεις κι όχι στον αέρα. Την πρώτη χρόνια μου στην προεδρία, το μπάσκετ τερμάτισε ψηλά στην βαθμολογία. Ήταν μια πετυχημένη και δύσκολη χρόνια. Μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερες επιλογές. Στο χάντμπολ, το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε με τα μέλη της διοίκησης, μου ζητήθηκε και στήριξα οικονομικά το τμήμα. Ήμουν δίπλα. Ανέλαβα τις ευθύνες μου και ήμουν δίπλα όταν αποχώρησε ο Νίκος Νούλας. Κοιτάξαμε την συνέχεια και πήραμε μια σημαντική απόφαση με τους υπόλοιπους του χάντμπολ, τέλη Νοεμβρίου, αλλάζοντας προπονητή, με γνώμονα το καλό του τμήματος. Χωρίς να υποβαθμίζω την προσπάθεια του προπονητή, στον αθλητισμό μια αλλαγή σώζει μια κατάσταση. Η ομάδα ηταν τελευταία, το μέλλον σκοτεινό και δεν ήθελα να υποβιβασθεί ο Φίλιππος. Πήραμε έναν ξένο, έγινε και δουλειά απο τους προπονητές και στο τέλος σώσαμε την ομάδα. Στο βόλεϊ είχαμε καλή συνεργασία με τους κ. Εμμανουηλίδη, Σισμανίδη. Ήμουν δίπλα τους. Στον στίβο που τόσα χρόνια δεν είχαν καμία βοήθεια, βοήθησα οικονομικά και ήμουν δίπλα τους. Είμαι χαρούμενος με τις επιτυχίες των τμημάτων της γυμναστικής. Η διοίκηση μας στάθηκε δίπλα τους. Το αποτέλεσμα της χρόνια ειναι θετικό. Δουλέψαμε, ξοδέψαμε χρήματα και κρατήσαμε ψηλά τον σύλλογο. Πέρα απο τον κόσμο που μας στήριξε, η πόλη δεν μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πράξη την φιλοδοξία μας. Οι ομάδες έχουν πολλά έξοδα».

Η νέα χρονιά

Για τη νέα σεζόν ο κ. Τραπεζανλίδης ξεκαθάρισε: «Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε τη νέα χρόνια. Δεν θα κάνουμε πίσω. Θα προχωρήσουμε με δυναμική. Θα στελεχωσουμε την διοίκηση με ανθρώπους ικανούς να βοηθήσουν. Καλώ τον κόσμο του χάντμπολ να έρθει μαζί μας και να κάνουμε κάτι καλό τη νέα χρόνια. Καλώ και τον κόσμο του μπάσκετ να είναι δίπλα μας. Θα εξασφαλίσω κάποια έσοδα σε κάποια τμήματα όπως το μπάσκετ και το χάντμπολ και θα είμαι δίπλα τους. Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε αυτή την στιγμή. Θα στελεχώσουμε την διοίκηση και θα δούμε τους στόχους. Πρέπει να έρθουν κάποιοι άνθρωποι δίπλα μας να στηρίξουν τα τμήματα μας. Ο Φίλιππος θα κινηθεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του κι όχι στον αέρα. Είμαστε σε επαφές και με τα αλλά τμήματα. Τα δεδομένα στο μπάσκετ θα είναι πιο χαμηλά. Θα πάμε συντηρητικά και τον στόχο θα τον βάλουμε όταν ολοκληρώσουμε την ομάδα. Στο χάντμπολ είμαστε σε επαφή με τους προπονητές που τελείωσαν την σεζόν και αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε μαζί. Έχω κάνει επαφές με παλιούς παίκτες της ομάδας για να έρθουν πίσω και το βλέπουν θετικά. Κάθε τμήμα θα έχει την δική του επιτροπή και θα έχει αυτοδιαχείριση».

Οι παραιτήσεις

Για τις παραιτήσεις των μελών της επιτροπής χάντμπολ, ο κ. Τραπεζανλίδης σχολίασε: «Τον Ιούνιο είχαμε κάποιες παραιτήσεις ανθρώπων του χάντμπολ. Τα χρήματα που υποσχέθηκα να δώσω στο χάντμπολ έγινε πράξη. Κάποια από αυτά στις αλλαγές που έγιναν. Ήταν προτιμότερο να έπεφτε η ομάδα στην Α2; Θεωρώ οτι λειτούργησα σωστά και ένα μέρος τις επιτυχίας ανήκει και σε εμένα που πήρα αποφάσεις κάνοντας το σωστό. Έτσι θα λειτουργήσω και τη νέα σεζόν».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον πρώην βουλευτή Τάσο Σιδηρόπουλο να εμπλακεί, ο κ. Τραπεζανλίδης ξεκαθάρισε: «Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι κοντά μας τα τελευταία χρόνια. Τους καλώ, αυτόν και τους συνεργάτες του να έρθουν δίπλα μου και να προχωρήσουμε αυτή την προσπάθεια. Εγώ διανύω τον δεύτερο χρόνο της θητείας μου και θα την ολοκληρώσω. χω διασφαλιστεί για τη νέα χρονιά γι αυτό βγήκα και λέω οτι συνεχίζω. Οι οφειλές που έχουμε απο πέρσι, θα τακτοποιηθούν πριν ξεκινήσει η χρόνια».  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69