BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σπουδαία νίκη για τον Ζαφειράκη: Πέρασε από τα Βριλήσσια και μετρά δύο νίκες σε τρία ματς

Ο Ζαφειράκης Νάουσας πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 28-27 επί των Βριλησσίων, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Με αυτή τη νίκη, ο Ζαφειράκης μετρά πλέον δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, δείχνοντας ότι έχει μπει δυνατά στη φετινή σεζόν.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι από τη Νάουσα φάνηκαν να έχουν τον έλεγχο. Κατάφεραν να διατηρήσουν ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, κλείνοντάς το με διαφορά 3τερμάτων. Οι Βριλησσιώτες πάλευαν να μείνουν κοντά στο σκορ, αλλά ο Ζαφειράκης διατηρούσε την ψυχραιμία του και έβρισκε λύσεις σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό παρέμεινε παρόμοιο. Ο Ζαφειράκης συντήρησε με σταθερότητα ένα προβάδισμα 2-3 γκολ, ελέγχοντας τον ρυθμό και προσπαθώντας να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να βρουν ρυθμό και να ανατρέψουν την κατάσταση. Παρά την έντονη πίεση που άσκησαν τα Βριλήσσια στα τελευταία λεπτά, μειώνοντας τη διαφορά στο γκολ, η ομάδα της Νάουσας διαχειρίστηκε με ψυχραιμία τα τελευταία κρίσιμα λεπτά και εξασφάλισε τη νίκη.

Η νίκη αυτή δίνει σημαντική ώθηση στον Ζαφειράκη, που δείχνει σταθερότητα και ικανότητα να κρατά το προβάδισμα ακόμα και όταν βρίσκεται υπό πίεση. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-5, 6-7, 8-9, 11-12, 13-16 (ημχ), 16-17, 17-19, 19-22, 20-23, 24-26, 27-28

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Τούτσης): Στάθης Μ. 8, Βλάχος 2, Τσαμεσίδης 1, Κολεζάκης, Τσολακίδης, Μπραουδάκης, Αντωνιάδης, Βαρδαξόπουλος 7, Μπάγιος 5, Παναγόπουλος, Στάθης Π. 1, Μπινιάρης, Μπέσκος, Τσανίνος, Μπαλάσκας 3, Τσαμουρής.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 2, Θεοδωρόπουλος 13, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Μισαηλίδης 5, Αθανασιάδης 5, Αποστολίδης, Ταραμονλής, Μπιτέρνας, Αναστασάκης, Φερλαχίδης, Βαφείδης 1, Τσατσας, Λόλας 2.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Δίλεπτα: 7-3, Πέναλτι: 3/3-7/7

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69