tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Έχασε από τον Πανθρακικό με 0-1 αλλά σώθηκε μετά την ήττα του Λεβαδειακού (φωτογραφίες)

Την ήττα με 0-1 γνώρισε από τον Πανθρακικό η Βέροια αλλά μένει στην κατηγορία μετά την ήττα της Λιβαδειάς στην Τούμπα. Η Βέροια εξασφάλισε από σήμερα την παραμονή της αφού είναι καλύτερη στις ισοβαθμίες. Αυτός που έχει αγωνία είναι ο Πανθρακικός που χρειάζεται νίκη την άλλη Κυριακή επί της Ξάνθης.

Αγωνιστικά η Βέροια δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Επιδίωξε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα για να εξασφαλίσει τον βαθμό σωτηρίας αλλά παρότι δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα , δέχθηκε γκολ με αμφισβητούμενο πέναλτι επτά λεπτά πριν το τέλος. Σαν να μην έφτανε αυτό, αποβλήθηκε στην φάση του πέναλτι ο Νέτο και λίγο αργότερα ο Καλτσάς. Έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο πρώτο μέρος ο Πανθρακικός ήταν πιο κινητικός στην αρχή, ωστόσο η Βέροια έκανε την πρώτη ευκαιρία. Στο 13', ο Ντουμίτρου βρέθηκε σε θέση βολής, στο ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασιάδης απόκρουσε σε κόρνερ.

Η Βέροια ήταν άτυχη αφού στο 28' έχασε με τραυματισμό τον Μπεν. Στο επόμενο λεπτό όμως, ο αντικαταστάτης του Θωμάς Ναζλίδης έκανε μια κεφαλιά από κοντά, μετά από απόκρουση του Αθανασιάδη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή του Πανθρακικού σημειώθηκε στο 40'. Ήταν ένα σουτ του Χρήστου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερος μέρος, ο Πανθρακικός μπήκε στο ματς με απειλητικές διαθέσεις σε αντίθεση με την Βέροια που έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά της. Στο 50' μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Ιγκόρ έπιασε δυνατή κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέρμα με κεφαλιά του Μπαϊκαρά, αλλά ο αρχηγός του Πανθρακικού υποδείχθηκε οφσάιντ.

Βλέποντας τον Πανθρακικό να ελέγχει τον ρυθμό και να έχει εδαφική υπεροχή, ο τεχνικός της Βέροιας έβγαλε τον Γεωργιάδη και πέρασε τον Τάτο στο 66' για να κρατήσει λίγο παραπάνω μπάλα η Βέροια.

Στο 84' ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ. Ήταν μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ που έγραψε το 0-1. Το πέναλτι κέρδισε ο Ιγκόρ από τον Νέτο. Η φάση ήταν αμφβισβητούμενη όμως ο Νέτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε και ο Καλτσάς στο 88' μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Ηλιάδη. Με εννέα παίκτες η Βέροια δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

* Πριν την έναρξη του ματς, η ΠΑΕ Βέροια τίμησε τους Νίκο Καλτσά και Μοχάμεντ Μπεν για την προσφορά τους. Την πλακέτα στον Καλτσά έδωσε ο πατέρας του Ανδρέας, παλαίμαχος παίκτης της Βέροιας και στον Μπεν ο παράγοντας της ομάδας Αργύρης Πρόιος.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αλεξέας, Γεωργαράκος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γαϊτάνος) Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου (86' Καμπαγέρο), Καλτσάς, Γεωργιάδης (66' Τάτος), Μπεν (28' Ναζλίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Ρόκα) Αθανασιάδης, Εμπόου, Μελίσσης, Μεχία, Ρομέου (80' Μάρτινς), Χρήστου, Τζανής (90' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Κάσες (86' Ηλιάδης), Ιγκόρ.

{globalflash.gallery 26}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69