tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γαϊτάνος: "Ηρεμία και σιγουριά πίσω για να έχουμε πλούσιο επιθετικά παιχνίδι"

gaitanos st

Ο Στέφανος Γαϊτάνος παραδέχτηκε στην κάμερα του Novasports, πως η επικείμενη αναμέτρηση της Βέροια με τον Πανθρακικό είναι κομβική και για τις δυο ομάδες. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η "Βασίλισσα" του βορρά θα είναι έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς.

"Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δυο ομάδες. Με λυπεί το γεγονός ότι απέναντι μας είναι ο Πανθρακικός. Οι ομάδες του Βορρά στην Superleague έχουν αραιώσει και δεν ήθελα απέναντί μας μια ομάδα της Βορείου Ελλάδος. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Ο Πανθρακικός είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς αλλά κι εμείς πιστεύουμε ότι τίποτα δεν κρίθηκε" σχολίασε ο τεχνικός της Βέροιας.

Μιλώντας για το ματς, ο κ. Γαϊτάνος είπε: "Είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αντιμετώπιση του Πανθρακικού, ο οποίος δεν έχει να χάσει κάτι. Πάει να βγάλει από πάνω του την πίεση. Έχει ελπίδες αλλά γι αυτόν μόνο η νίκη υπάρχει. Κι εμείς δεν μπορούμε να πάμε με την λογική ότι και η ισοπαλία μας βολεύει διότι έτσι θα έχουμε πρόβλημα. Είναι ένα παιχνίδι που κρέμεται σε μια κλωστή και από αγωνιστικά και ψυχολογικά. Εμείς δεν θα έχουμε άγχος. Αν δουλεύεις σωστά εκείνο που απομένει είναι να προσπαθήσεις στο γήπεδο. Άγχος έχει ο παίκτης που δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δεν συμβαίνει όμως αυτό με τους παίκτες μου. Αφορά παίκτες που δεν έχουν καλή προετοιμασία. Οι δικοί μας έχουν καλή προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με ηρεμία και ψυχραιμία. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση πάνω σε διαφορετικό πλάνο διότι άλλη ομάδα ο Αστέρας άλλη ο Πανθρακικός. Σφιχτή ομάδα ο Πανθρακικός, πιο επιθετική ομάδα ο Αστέρας. Συνεπώς εμείς θα πρέπει να σκεφτούμε κάποια άλλα πράγματα. Αυτό είναι που μας απασχολεί".

Σε ερώτηση αν δοθεί βάρος στην άμυνα, ο κ. Γαϊτάνος είπε: "Για να επιτεθείς πρέπει να έχεις ηρεμία και σιγουριά πίσω. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά από το προηγούμενο παιχνίδι μας που ήταν πλούσιο επιθετικά. Σκεφτόμαστε τις επιθέσεις χωρίς να ρισκάρουμε. Σκεφτόμαστε να αξιοποιήσουμε τα επιθετικά μας όπλα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διακινδυνεύσουμε το μηδέν πίσω. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και σιγουριά στην άμυνα για να έχουμε πλούσιο επιθετικά παιχνίδι. Αυτό θα επιδιώξουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69