tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μονόδρομος η νίκη για την Βέροια κόντρα στην Καρδίτσα

Ιδιαίτερης κρισιμότητας παιχνίδι δίνει την Κυριακή το βράδυ (7μμ) η Βέροια κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, η "Βασίλισσα" θέλει μόνο νίκη για να μπει με αξιώσεις στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. 

Σε αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι, η Βέροιας δεν θα έχει στην διάθεσή της τους τιμωρημένους Μπουκουβάλα, Κολλαρά και τους τραυματίες Κατσούκη, Ζε Εσσόνο.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Περδίκης, Ντουμάνης, Μουχάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας, Καψάλης, Ζιώγας, Ισαακίδης, Γιαγτζίδης, Μασούρας, Κεσέμι, Μπελεβώνης, Ελευθεριάδης, Ιωάννου, Μπαϊντού, Γιουκούδης, Μπουόλι.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ολοκλήρωσε την προετοιμασίας το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αυριανού παιχνιδιού. Εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Μπούζας, Ξύδας, ο τιμωρημένος Δημόπουλος, καθώς και οι Οικονόμου, Γκαντής. Οι 20 παίκτες της αποστολής είναι: Γκέκας, Τσέλιος, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Αλιατίδης, Κοζορώνης, Λαγός, Γιάκος, Μπάλλας, Κορέλας, Θεολόγης, Ζάγγος, Βερνάρδος, Πολίτης, Γκίνης, Αθανασιάδης, Μπάτροβιτς, Ελιβέλτο.

Έχασε ο Ηρακλής Λάρισας

ΟΠαναθηναϊκός Β’ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 3-1 του Ηρακλής Λάρισας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69