tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στάθηκε καλά στις Σέρρες αλλά δεν απέφυγε την ήττα η Βέροια

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στον φετινό απολογισμό της η Βέροια. Αν και στάθηκε καλά στις Σέρρες, ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν τους τρεις βαθμούς. Η Βέροια δημιούργησε αρκετές απειλές, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης ενώ είχε τον έλεγχο και έψαχνε την ισοφάριση, δέχτηκε δεύτερο τέρμα με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και έχασε το ματς.

Στο πρώτο μέρος, ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες πήρε το προβάδισμα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 17’ ο Μούργος εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά και ο Μπαΐροβιτς από κοντά, στο δεύτερο δοκάρι, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή φάση, ένα σουτ του Ζέρη μέσα από την περιοχή που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βενετικίδη.

Η Βέροια μπήκε συντηρητικά αλλά μετά το εικοσάλεπτο ξεθάρρεψε. Είχε περισσότερες τελικές από τον αντίπαλο και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 39’. Ο Μπουόλι πάσαρε στον Ελευθεριάδη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή αλλά έχασε το τετ α τετ (απόκρουσε ο Κατσίκας).

Εκτός από το χαμένο τετ α τετ, η Βέροια είχε κι άλλες τελικές προς την αντίπαλη εστία, οι οποίες όμως δεν ανησύχησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  Στο 16’ η κεφαλιά του Γιουκούδη μέσα από την περιοχή,  πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 25’ και στο 35’ σουτ του Ελευθεριάδη, τα μπλόκαρε ο Κατσίκας και στο 44’ σουτ του Μπελεβώνη από το ύψος της περιοχής κατέληξε άουτ.

Στο 24’ ο διαιτητής Λεωνίδας λανθασμένα δεν απέβαλε απευθείας τον Σαϊντ για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Περδίκη.

Στο δεύτερο μέρος, αν και η Βέροια μπήκε πιο ζωηρά, δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 49’ κεφαλιά του Κολλαρά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Αυλωνίτη και κατέληξε κόρνερ. Στο 52’ δυνατό σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, ο Κατσίκας απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 59’ ο Πανσερραϊκός σημείωσε το 2-0. Μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Κατσαντώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με σουτ του Μαϊροβιτς από κοντά που κατέληξε άουτ.

Στο 86’ μετά από σέντρα του Ντουμάνη, ο Μπουόλι πλάσαρε από κοντά αλλά την τελευταία στιγμή ο Παπάζογλου με προβολή παραχώρησε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λεωνίδας (Σακκάς, Μηνούδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Παπάζογλου (87’ Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Ζέρης, Πεταυράκης, Θυμιάνης, Στάικος (56’ Κολομπίνο), Στίνα, Μούργος (56’ Σοφιανός), Μπάιροβιτς (72’ Κανίς), Σαϊντ (56’ Κατσαντώνης).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (90+3' Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68’ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84’ Γιαγτσίδης), Ζε Εσσόνο, Ελευθεριάδης (68’ Μπαϊντού).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69