tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοκ άουτ για φέτος ο Φασίδης - Ποιους παίκτες απέκτησε η Βέροια

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν τέθηκε ο Βασίλης Φασίδης. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων της "Βασίλισσας". Ο παίκτης υπέστη ρήξη χιαστού και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν την Βέροια.

Εν τω μεταξύ, ο Κολλαράς τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές γι αυτά που είπε στον διαιτητή στο φινάλε της αναμέτρησης στην Καρδίτσα.

Τέλος, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού μέσου Ρενίλντ Κασέμι και παράλληλα την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν στην ΠΑΕ Βέροια.

Ο ταλαντούχος μέσος, που αγωνιζόταν στην ομάδα U19 του Ολυμπιακού, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, με καταγωγή από την Αλβανία, διαθέτοντας και τις δύο υπηκοότητες, ενώ υπήρξε αρχηγός τόσο της U17, όσο και της U19 εθνικής Αλβανίας. Με την U19 του Ολυμπιακού μέτρησε 9 γκολ σε 23 συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Την προηγούμενη διετία έκανε προπονήσεις και με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ είχε γίνει επαγγελματίας ήδη από την ηλικία των 16 ετών.

Επίσης παίκτης της Βέροιας είναι ο 24χρονος Γρηγόρης Ζιώγας, ο οποίος έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται ως μέσος. Έπαιξε μεταξύ άλλων στις Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα, του Ηρακλή και της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια σε Πανσερραϊκό, Θεσπρωτό και το τελευταίο 6μηνο στον Ηρόδοτο, ενώ έκλεισε και ο 20χρονος Καμερουνέζος σέντερ μπακ Ζε Εσόνο, που αγωνιζόταν στην Ζάκυνθο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69