tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Νίκης Βόλου εις βάρος της Βέροιας

Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η προσφυγή που κατέθεσε η Νίκη Βόλου εις βάρος της Βέροιας για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μπουόλι. Μπορεί η Βέροια να μην έχασε βαθμούς, στερήθηκε όμως τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια που ακολούθησαν κι έχασε ένα βασικό της όπλο.

Αναλυτικά η απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

·  ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ τη χρηματική ποινή των δυο χιλιάδων (2.000) € (αγώνας 27.11.22 με ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Νέων).

· ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κατά της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ, ως αβάσιμη για τον αγώνα που διεξήχθη στις 11.11.2022. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69