tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βαθιά βαθμολογική ανάσα με ανατροπή για την Βέροια

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2022 η Βέροια. με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 1-2 τον Παναθηναϊκό Β' και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς στο πρώτο μέρος με τον Σαρδέλη και κράτησε μέχρι την ανάπαυλα το προβάδισμά του. Η Βέροια αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοφάρισε στο 53' με τον Μπελεβώνη, πήρε το προβάδισμα στο 66' με τον Μασούρα και το κράτησε μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η Βέροια απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Φασίδη που πέρασε άουτ.

Στο 15' ο Σαρδέλης έκανε παράλληλο γύρισμα μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Μαραγκό που έκανε προβολή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Βέροιας.

Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και στο 24’, από ωραία ενέργεια του Ταβάρες, που πέρασε δύο αντιπάλους, ο Σαρδέλης πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε με δυσκολία. Τρία λεπτά μετά, ο Καρβούνης έκανε την σέντρα, ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Σαρδέλης σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε οφσάιντ.

Η Βέροια ισορρόπησε στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρους και έκανε αισθητή την παρουσία της στο 40ο λεπτό, σε μια γρήγορη αντεπίθεση από τα αριστερά, αλλά ο Χριστεογεώργος βγήκε και μάζεψε την επικίνδυνη σέντρα του Ορφανίδη από αριστερά, για τον Φασίδη. 

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έκανε την ανατροπή. Στο 53' ο Φασίδης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπελεβώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Το Τριφύλλι προσπάθησε να επανακτήσει το προβάδισμά του, αλλά το γυριστό σουτ του Φουρτάδο στο 56’, δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο. Ενώ ο τερματοφύλακας της Βέροιας «διάβασε» την φάση και βγήκε έγκαιρα, μπλοκάροντας την ωραία κάθετη του Μπιλάλ για τον Κρυπαράκο τέσσερα λεπτά μετά.Στο 66' η Βέροια έκανε την ανατροπή. Οι ''πράσινοι'' δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και ο Αλέξανδρος Μασούρας με ένα σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Η Βέροια στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης κράτησε το προβάδισμά της χωρίς να κινδυνεύσει και έφυγε με τρεις σημαντικούς βαθμούς στις αποσκευές της.

Με τους Πράσινους όλους μπροστά για την ισοφάριση, η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς ο Μπουκουβάλας γέμισε στην αντεπίθεση από αριστερά, αλλά το βολέ του Ντουμάνη ήταν άστοχο.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Σγουράκης, Ισακοβίδης)

Παναθηναϊκός Β: Xριστογεώργος, Ανδρικόπουλος (74’ Βολάκης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Τερεζίου (74’ Καραμπάς), Καρβούνης, Σερπέζης, Σαρδέλης, Φουρτάδο (63’ Μαρτίνης), Ταβάρες (52’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (63’ Αλμπάνης).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης (61’ Μασούρας), Φασίδης (81’ Ιωάννου), Μπουόλι (88’ Ισαακίδης), Ντουμάνης, Περδίκης (62’ Μούχαλης), Στίκας, Μπελεβώνης (88’ Κατσούκης).

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Αλμωπός Αριδαίας - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Θεσπρωτός - Διαγόρας 1-4
Απόλλων Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας 0-2
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 2-0
Παναθηναϊκός Β' - Βέροια 1-2
Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 2-1
Ηρακλής - Απόλλων Πόντου 2-0
Ρεπό: Μακεδονικός

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β' 16 (7 ματς)
-------------------------
2. Πανσερραϊκός 16 (7 ματς)
3. ΑΕΛ 15 (8 ματς)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 15 (7 ματς)
5. Νίκη Βόλου 13 (8 ματς)
6. Διαγόρας 12 (7 ματς)
7. Μακεδονικός 11 (7 ματς)
8. Ηρακλής 11 (7 ματς)
9. Βέροια 10 (8 ματς)
10. Παναθηναϊκός Β' 9 (7 ματς)
11. Αλμωπός Αριδαίας 9 (8 ματς)
--------------------------
12. Απόλλων Λάρισας 9 (8 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 6 (8 ματς)
14. Θεσπρωτός 3 (8 ματς)
15. Ηρακλής Λάρισας 3 (7 ματς)

Επόμενη αγωνιστική (9η)

Τρίτη 3/1
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής
Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός
ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Λάρισας

Τετάρτη 4/1
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β'
Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός
Διαγόρας - Αλμωπός Αριδαίας

Πέμπτη 5/1
Βέροια - Μακεδονικός

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69