tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήρε βαθμό στο Καυτατζόγλειο η Βέροια (βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος αλλά η Βέροια ισοφάρισε με την έναρξη του β' μέρους. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις. Η Βέροια δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αλλά βρέθηκε να χάνει από ένα δικό της λάθος. Μετά την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο φάσεις για γκολ αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Να θυμίσουμε ότι και οι δυο ομάδες έπαιξαν με υπηρεσιακούς προπονητές, η Βέροια με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη και ο Ηρακλής με τον Τάσο Κατσιαμπή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν αργός. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν είχαν τρόπο να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή της Βέροια. Η Βέροια έπαιξε συντηρητικά με στόχο να κρατήσει αρχικά το μηδέν στην εστία της και να αναζητήσει χωρίς ρίσκο κάτι στην αντίπαλη περιοχή.

Η Βέροια απείλησε πρώτη. Στο 10’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ορφανίδη, ο Μπλέτσας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Φασίδης έπιασε ένα ανάποδο σουτ από κοντά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Βελλίδη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με σέντρες να απειλήσουν και είχαν δυο κεφαλιές μέσα από την περιοχή, του Μελούνοβιτς στο 14’ και του Δόρη στο 23’, οι οποίες δεν ανησύχησαν όμως τον Παπαδόπουλο.

Στο 29’ η Βέροια  πιάστηκε στον ύπνο. Ο Μασούρας έχασε την μπάλα στο κέντρο, ο Δόρης βγήκε στην μπάλα πριν από τον Μπλέτσα και έβγαλε τετ α τετ τον Γιουπιτάνα. Ο Παπαδόπουλος απόκρουσε το πρώτο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάλι στον Γιουπιτάνα και με δεύτερη προσπάθεια έγραψε το 1-0.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση. Στο 48’ ο Ιωάννου με κάθετη πάσα πίσω από το κέντρο έβγαλε μόνο τον Φασίδη και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-1.

Μετά το γκολ η Βέροια ισορρόπησε και πήρε μέτρα στο γήπεδο.

Στο 76’ η Βέροια είχε δυο καλές τελικές για γκολ. Η πρώτη, ήταν με σουτ του Ιωάννου από το ύψος της περιοχής (η μπάλα λίγο άουτ) και η δεύτερη με ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπελεβώνη μέσα από την περιοχή (απόκρουσε ο Βελλίδης).

Στο 78’ ήταν η σειρά του Ηρακλή να βρεθεί σε θέση εκτέλεσης αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Άλεξιτς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ηρακλής πίεσε αλλά ήταν φλύαρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας ( Καρασαββαΐδης, Αναστασιάδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60’ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81’ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60’ Άλεξιτς).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπούζας (5’ Μασούρας), Φασίδης (87’ Μουχάλης), Μπελεβώνης, Ορφανίδης (88’ Κατσούκης), Ιωάννου (79’ Ισαακίδης).

Δείτε τα δυο γκολ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69