tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη στην Ηγουμενίτσα η Βέροια

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας στην Ηγουμενίτσας κόντρα στον Θεσπρωτό. Αν και κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία της, η Βέροια για άλλο ένα ακόμη ματς δεν κατάφερε να κερδίσει. Μάλιστα, βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, αν και καλύτερη και κατόρθωσε να ισοφάριση στην επανάληψη και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να την απειλήσει αλλά βρέθηκε να χάνει με 1-0. Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν έλεγξαν τον ρυθμό και είχαν δυο φάσεις στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 7’, μετά από σέντρα του Παπαχρήστου, ο Μπελεβώνης έπιασε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Τσιμόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 38’ μετά από σέντρα στην περιοχή του Θεσπρωτού, Φασίδης, Ιωάννου και Μπελεβώνης επιχείρησαν με σουτ να σκοράρουν αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Κι ενώ ο Θεσπρωτός δεν είχε απειλήσει καθόλου, στο 41’ σε μια αντεπίθεση έφτασε στο γκολ. Ο Μπονίγια μπήκε στην περιοχή, έστρωσε στον Κωνσταντίνου και ο τελευταίος από κοντά έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έλεγξε απόλυτα το ματς, έκλεισε τον Θεσπρωτό πίσω αλλά δεν βρήκε διαδρόμους ελεύθερους να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Συνέχισε την προσπάθειά της και στο 64’ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπουκουβάλας έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Φασίδης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Στο 65’ η Βέροια απείλησε ξανά με κεφαλιά του Στίκα αλλά ο Τσιμόπουλος μπλόκαρε.

Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ανατροπή. Ο Μπούζας πάσαρε με το κεφάλι στον Μπουκουβάλα, αλλά  έσωσε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Μαρτίνεζ.

Στο 90' ο Θεσπρωτός απείλησε με σουτ του Μίγγου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Γιούργας (Κακαφώνης, Νάστος)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60’ Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ (86' Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάκης (74’ Ρούσης), Κωνσταντίνου (86' Δρίτσας), Μπονίγια.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85’ Περδίκης), Ορφανίδης (75’ Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69