tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όρθια στον Βόλο η Βέροια- Μπορούσε και τη νίκη

Πολύτιμο βαθμό (1-1) πήρε η Βέροια στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου, η Βέροια όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά έφυγε και με την πίκρα γιατι μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια αν και δεν βρήκε ρυθμό, κράτησε το μηδέν στην εστία της και στην φάση που της δόθηκε σημείωσε γκολ και πήρε το προβάδισμα.

Στο πρώτο 25λεπτο οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πρώτοι απειλές στα αντίπαλα καρέ χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να χαρακτηρίζεται μεγάλη ευκαιρία. Πρόκειται για σουτ των Τσουκαλά στο 14’ και 19’ και Μέτσε στο 16’ που είτε κατέληξαν άουτ είτε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Η Βέροια αν και είχε αναιμική επιθετική παρουσία, με ένα σουτ του Φασίδη στο 26’ που μπλόκαρε ο Μπάγιτς, χτύπησε πριν το ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 43’. Σκόρερ ήταν ο Μπουόλι ο οποίος πήρε την πάσα από τον Μπελεβώνη, πέρασε και τον Μπάγιτς και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, στο 52’ η Νίκη έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από διαγώνιο σουτ του Μιράντα, ο Στίκας έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή και κράτησε το 0-1.

Στο 60’ όμως η Νίκη ισοφάρισε. Ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν και προβάδισμα.

Στο 61’ είχαν δυνατό σουτ του Μέτσε, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 65’ συρτή σέντρα σουτ του Ροχάνο λίγο άουτ.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις για να φτάσουν σε φάσεις εκτέλεσης.

Στο 90’ η Νίκη είχε ένα σουτ του Παναγιωτίδη που σταμάτησε ο Στίκας.

Στο 91’ η Βέροια έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς. Ο Μπουόλι εκμεταλλεύτηκε έβα λάθος γύρισμα, έγινε κάτοχος της μπάλας, έστρωσε στον αμαρκάριστο Κατσούκη, όμως το πλασέ στην κενή εστία κόντραρε στον Φασίδη και πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιντόρης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (53’ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (83’ Γρομητσάρης).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (61’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Περδίκης), Μπελεβώνης (75’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας (87’ Ιωάννου), Μπουόλι.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69