tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βαθμός στις καθυστερήσεις για την Βέροια στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ Β (βίντεο)

Βαθμό ισοπαλίας στις καθυστερήσεις πήρε η Βέροια απέναντι στον ΠΑΟΚ Β'. Η "Βασίλισσα" αν και κινδύνευσε να χάσει το ματς, σκόραρε στις καθυστερήσεις με πέναλτι που κέρδισε ο Φασίδης και εκτέλεσε ο Μπουόλι και ισοφάρισε. ΓΙα τους φιλοξενούμενους σκόραρε στο 54' ο Χατζηστραβός. Το 1-1 μάλλον αποδίδει δικαιοσύνη. Η Βέροια αν και είχε πολλές τελικές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, βρέθηκε να χάνει από μια ομάδα που έκανε μόλις δυο ευκαιρίες.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, Έληξε χωρίς τέρματα αλλά η Βέροια ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και δικαιούνταν ένα τέρμα.

Αγωνιστικά η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο δεκάλεπτο και είχε δυο κλασικές τελικές για γκολ. Στο 1’ ο Μπουκουβάλας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπαλωμένο αλλά αντί να τελειώσει την φάση, έσπασε την μπάλα αριστερά. Στο 7’ ο Μουχάλης έκανε την σέντρα, ο Φασίδης πήρε την κεφαλιά στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Μετά το δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και στο 13’ είχε ένα σουτ του Χατζηστραβού μέσα από την περιοχή αλλά παίκτης της Βέροιας με προβολή σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα. 

Το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο, με την Βέροια να είναι όμως πιο απειλητική. Στο 32’ ο Μπουόλι βρέθηκε μόνος στην περιοχή, μετά από πάσα του Ορφανίδη αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει και κόπηκε από αμυντικό. Στο 37’ πάλι ο Μπουόλι βγήκε μόνος, μετά από κλέψιμό του, αλλά το σουτ που επιχείρηση ανακόπηκε από πόδι αμυντικού. Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Χατζηστραβός βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά η πορεία της μπάλας προς το τέρμα σταμάτησε μετά από παρέμβαση αμυντικού της Βέροιας.

Η Βέροια έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 45’. Μετά από φάουλ του Φασίδη, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Στίκα αλλά ο παίκτης της Βέροιας άργησε να εκτελέσει και κόπηκε από την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Μπλέτσας τρύπησε την άμυνα του ΠΑΟΚ, έβγαλε μόνο τον Ορφανίδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακας, άνοιξε την μπάλα πολύ δεξιά όμως και το πλασέ που επιχείρησε απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Ουεντραόγκο.

Στο 54’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Μπράντονιτς έκανε την σέντρα και ο Χατζηστραβός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Στο 62’ ο Παπαχρήστος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπουόλι έκανε το σουτ αλλά ο Μπαλωμένος μπλόκαρε. Στο 63’ η Βεροια σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο 87' μετά από ωραία συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Μπελεβώνη, μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 90' ο Μουχάλης έκανε την σέντρα, ο Φασίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 93' ο Φασίδης ανατράπηκε από τον Τασιούρα και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέελσε ο Μπουόλι κι έγραψε το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης (Ζήρδας, Κουβαλάκης)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80’ Ισαακίδης), Μπούζας (90’ Ιωάννου), Μπλέτσας (58’ Μπελεβώνης),  Ορφανίδης (72’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι, Μπουκουβάλας.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κώττας (64’ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (72’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (64’ Γκορντεζιάνι).

Οι δηλώσεις προπονητών

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69