tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Παναιτωλικός ζήτησε την τιμωρία μόνο του Κουτσοσπύρου – Η ερευνήτρια εμμένει για υποβιβασμό

Μετά από περισσότερες από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/5) η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης του Παναιτωλικού και του στοιχηματισμού του Χρήστου Κουτσοσπύρου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε, για τη συγκεκριμένη υπόθεση η ερευνήτρια Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σαρδέλη, έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό της ομάδας του Αγρινίου και πρόστιμο 300.000 ευρώ και για τον Κουτσοσπύρο 10ετή απαγόρευση ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Η κα. Σαρδέλη, λοιπόν, εμμένει στην εισήγησή της, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Οι τρεις δικηγόροι του Παναιτωλικού, καταρχήν, Δημητρακόπουλος, Πιλάβιος και Βοσκόπουλος, ζήτησαν την απαλλαγή του κλαμπ, αφού, όπως τόνισαν, δεν προκύπτει ευθύνη στον στοιχηματισμό και την τιμωρία μόνο του Κουτσοσπύρου. Να απαλλαχθεί, δηλαδή, η ομάδα του Αγρινίου για τα άρθρα 27 (για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα, που δεν προκύπτει, όπως ειπώθηκε) και 29 του Κώδικα Δεοντολογίας (για επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα, που επίσης τονίστηκε ότι δεν προκύπτει), τα οποία προβλέπουν υποβιβασμό και την τιμωρία του Κουτσοσπύρου για το άρθρο 28 του Κώδικα Δεοντολογίας για απαγόρευση στοιχηματισμού.

Όταν ρωτήθηκε από το προεδρείο, εξάλλου, η ερευνήτρια τόνισε πως εμμένει στην εισήγησή της, με τον ίδιο τον δικηγόρο του Κουτσοσπύρου, ωστόσο, να λέει: «Και η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν είχε συμμετοχή στον στοιχηματισμό».

Στα αξιοσημείωτα, η… ατάκα για το σουβλάκι! Το κέρδος από τον συγκεκριμένο στοιχηματισμό του Κουτσοσπύρου ήταν 231 ευρώ, καθώς στοιχηματίστηκαν 165 ευρώ για να πάρει κάρτα ο Κορνέλιους με απόδοση 2.40. «Ο παίκτης τι μίζα να πάρει από τα 231 ευρώ, ένα σουβλάκι, ένα κομμάτι πίτσα; Για 231 ευρώ θα ρίξετε τον Παναιτωλικό αν υιοθετήσετε την πρωτοφανή εισήγηση που δεν καταλογίζει ευθύνη στον παίκτη. Αν μείνει η απόφαση, θα χωριστεί η Στερεά Ελλάδα στα δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος από την πλευρά του τόνισε: «Το CAS έχει αποφασίσει ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή ενός ατόμου, που μπορεί να παίζει ρόλο στη χειραγώγηση αγώνα, είναι ο παίκτης, ο διαιτητής, ο προπονητής, ο Κουτσοσπύρος δεν είναι τέτοιος».

Η απόφαση, να σημειωθεί, αναμένεται το συντομότερο δυνατόν, όπως ειπώθηκε από το προεδρείο, ενώ οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από το δικαίωμα τους να ζητήσουν προθεσμία για υπομνήματα! Λογικά μέσα στη βδομάδα πρέπει να έχουμε απόφαση, από την οποία, άλλωστε, εξαρτάται το μέλλον των μπαράζ ανάμεσα στη Λαμία και τη Βέροια.

Πηγή: sport-fm.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69