tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Λιβαδειά για την ανατροπή η Βέροια

Τον δεύτερο αγώνα μπαράζ απέναντι στον Λεβαδειακό θα δώσει την Κυριακή 15 Μαΐου (16:30) η Βέροια. Μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Βέροια, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα κληθούν να ανατρέψουν εκτός έδρας το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να λάβουν το εισιτήριο ανόδου στην SL1. 

Το έργο τους, όπως φάνηκε και στο ματς της περασμένης Κυριακής, δεν είναι εύκολο. Ο Λεβαδειακός είναι μια συγκροτημένη, ποιοτική και με βάθος πάγκου ομάδα. Όμως τα ίδια χαρακτηριστικά, αν εξαιρεθεί το βάθος πάγκου, έχει και η Βέροια, η οποία στην καλή της ημέρα μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον βασικό του τερματοφύλακα, τον Βελλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ματς. Κατά τα λοιπά, επιστρέφει ο Κουατέγκ ο οποίος πριν τον τραυματισμό ήταν σε φόρμα.

Η αποστολή της Βέροιας αναχώρησε το πρωί για την Λιβαδειά και στην Βοιωτία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της. Οι παίκτες που έχει μαζί του ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι: Τσιμόπουλος, Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Ισαακίδης, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Φοφανά, Κουατέγκ, Πασάς, Καπνίδης, Γιακουμάκης.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» διεξάγεται  το δεύτερο μπαράζ ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών των δύο ομίλων της Betsson Superleague 2, Λεβαδειακού και Βέροιας. Οι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας του Βορρά που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας είναι οι εξής:

Εκτός αποστολής είναι οι Βελλίδης, Περδίκης, Adem, Baidoo, Μούχαλης (άδεια), Μυστακίδης (άδεια).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69