tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δερμιτζάκης: "Είναι άδικο να υποχρεώνεται η Βέροια να παίξει στα μπαράζ"

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης και αναφέρθηκε στην διαδικασία μπαράζ που έχει μπροστά της η Βέροια:

«Η Βέροια άλλαξε σελίδα και αυτό οφείλεται στην οικογένεια Μπίκα. Αγαπά τον τόπο της και θέλει να προσφέρει στην ομάδα. Έχουν δημιουργήσει πολλές καλές προϋποθέσεις για να ζητάμε το κάτι παραπάνω. Ο κυρίαρχος στόχος ήταν να βγούμε πρωταθλητές και ύστερα στα μπαράζ. Ειναι άδικο 100% αυτό που συμβαίνει. Να υποχρεώνεται η Βέροια να παίξει στα μπαράζ.

Αυτό το νομοσχέδιο είναι έκτρωμα, είναι ότι χειρότερο για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου μας. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις 34 αγωνιστικές και στο τέλος να παίζεις την τύχη σου σε δύο παιχνίδια. Το δοκάρι και μέσα ή το δοκάρι και έξω, να κρίνει την επένδυση. Θέλω να πιστεύω ότι το έκτρωμα πρέπει να σταματήσει.

Και όσοι επιβάλλουν τέτοιες καταστάσεις, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Το οξύμωρο είναι πως ενώ υπάρχουν παραδείγματα άλλων χωρών, δεν τα ακολουθούμε.

Μέσα από την δομή των πρωταθλημάτων πρέπει να έχουμε την εξέλιξη στο ποδόσφαιρο μας. Εγώ έχω πίστη στις δυνατότητες της Βέροιας. Είναι καλοί δέκτες οι παίκτες, ξέρουν τι σημαίνει να ανέβει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Μόνο όφελος θα είναι για το ίδιο το ποδόσφαιρο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69